Ak Parti Çorum'da Osmancık İlçe Başkanlığı'na Dilek Uslu, Mecitözü İlçe Başkanlığı'na Fatma Melek Yılmaz getirildi.

AK Parti Çorum İl Kadın Kolları Meryem Demir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Atamalarını gerçekleştirdiğimiz başkanlarımıza çalışmalarında başarılar diliyor, önceki başkanlarımız Serap Yılmaz ve Fazile Tokel'e emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum" diyerek duyurdu.

Atalamaların ardından AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan'a ziyarette bulunuldu. Ceylan, ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "İl Kadın Kolları Başkanlarımız Sayın Meryem Demir, Osmancık İlçe Başkanlığı'na atanan Sayın Dilek Uslu, Mecitözü İlçe Başkanlığı'na atanan Sayın Fatma Melek Yılmaz ve Osmancık İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Tuğba Kaya'nın ile birlikte yapmış oldukları nazik ziyaretleri için teşekkür ederim.

İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevine atanan hanım kardeşlerimizi tebrik ederim. Bu kutlu dava yolumuzda üstlenmiş oldukları vazifede Allah yar ve yardımcıları olsun. Memleketimiz ve Milletimiz için hep birlikte güzel çalışmalara imza atacağız" ifadelerine yer verdi.