AK Parti Osmancık İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

AK Parti Osmancık İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıya AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Hakkı Güngör, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fazile Tökel ile birlikte ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye ve il genel meclisi üyeleri, kadın ve gençlik kolları yöneticileri ve mahalle temsilcileri katıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Hakkı Güngör, parti olarak tamamen 2019 seçimlerine kilitlendiklerini belirterek, “kongremizi tamamladık. Bundan sonra 2019 yerel ve genel seçimlerine en iyi şekilde hazırlanmak için çalışmalarımız son hızıyla devam ediyor.

Önümüzdeki 2019 ve 2023 hedeflerine ulaşmak için ne varsa yapılacak. Parti yönetimi olarak vatandaşlarımızla diyaloğumuzu devam ettiriyoruz. Ziyaretlerde bulunarak onların dert ve taleplerini dinliyoruz. Çözüm arayışı içindeyiz. Bundan sonrada süreçte özellikle kırsal mahallelerimizi ziyaret edeceğiz ve halkımızın bizlerden olan taleplerini yerinde göreceğiz” dedi.

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş ise ilçede yapılan yatırımlar hakkında bilgiler vererek, “ Belediye olarak İl Başkanlığımız ve İlçe Teşkilatımız ile büyük bir uyum ve huzur içerisinde hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Toplantıda parti içi çalışmaları değerlendirilerek, mahalle teşkilatlarının talep ve önerileri değerlendirildi.