AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, İl Başkanlığı Makamı’nda Temmuz ayı İlçe Başkanları İstişare Toplantısı düzenledi.

Toplantıya Osmancık İlçe Başkanı Cafer Karlı da katıldı.

Türkiye genelindeki Ak Parti İl Başkanları’nı ağırlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın toplantısına katılan Karadağ, toplantıdaki izlenimlerini ve Çorum için vaad edilen projelerden bahsetti.

Toplantıda özellikle 15 Temmuz’a vurgu yapan Karadağ, 15 Temmuz’un resmi tatil ilan edildiğini belirtti.

15 Temmuz gecesi sabaha kadar nöbet tutulacağını belirten Karadağ, “Sayın Cumhurbaşkanımız ile toplantı yapmak çok ayrı bir durum. Kendisi müzakereye açık ve esprileri ile gergin ortamı rahatlatan birisi. 81 ilimizin de açısından çok önemli ve iyi bir toplantıydı ama bizim açımızdan daha olumluydu. Cumhurbaşkanımız ile iki defa konuşma fırsatı buldum. 15 Temmuz konusunda görüşebilmek için. Cumhurbaşkanımızın dediğine göre o gecenin unutulmaması ve 250 şehidimizin kanının yerde kalmaması için, 15 Temmuz resmi tatil ilan edildi. Her yıl 11 ve 15 Temmuz arası da anma etkinlikleri düzenlenecek. Dünyada reklam sektöründe adını duyurmuş Erol Olçok ve oğlu Tayyip Olçok’un da 15 Temmuz gecesinin sabahında mezarına ziyarette bulunacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da bu süreçte programını takip edeceğiz ve programlarımız uyuşursa beraber kabir ziyareti yapacağız” dedi.