Evde hazırladığımız yiyeceklerin kalanını israf etmek yerine buzdolabına kaldırmak ve bu yiyecekleri ısıtarak tekrardan yiyebilmek oldukça pratik olabiliyor. Ancak birçok yiyeceğe yapılabilen bu ısıtma işlemi bazı yiyeceklerin zehre dönüşmesine yol...
Sakın ikinci kez ısıtmayın! Uzmanlar bu yiyeceklerin tehlikesi konusunda uyarıyor
Her gün farklı yemek yapmak oldukça zorlayıcı olabiliyor. Bu nedenle yemeklerini toplu yapan birçok kişi kalan yiyecekleri farklı günlere bölüp tekrardan ısıtarak yemeyi tercih ediyor. Avustralya'da diyetisyen olan Kim Lindsay, hastalanmak istemiyorsanız ısıtmaktan kaçınmak isteyebileceğiniz riskli gıdaları açıkladı.
Bunlar da ilginizi çekebilir