AK Parti Çorum Milletvekili ve Adalet Komisyonu Üyesi Av. Oğuzhan Kaya, 103. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurasının çekildiğini Çorum ve İlçelerimize olmak üzere 15 Pratisyen Doktor ve 7 Uzman Doktor olmak üzere 22 doktorun atandığını söyledi.

Milletvekili Kaya, Alaca İlçe Sağlık Müdürlüğüne 2 Pratisyen Hekim, Bayat İlçe Devlet Hastanesine 2 Pratisyen Hekim, Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine 2 Pratisyen Hekim, Mecitözü İlçe Devlet Hastanesine 1 Pratisyen Hekim, Çorum Toplum Sağlığı Merkezine 1 Pratisyen Hekim, Osmancık İlçe Devlet Hastanesine 4 Pratisyen Hekim, Sungurlu İlçe Devlet Hastanesine 2 Pratisyen Hekim ve Sungurlu İlçe Sağlık Müdürlüğüne 1 Pratisyen Hekim olmak üzere toplamda 15 Pratisyen doktorumuzun ataması ve Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine 1 Çocuk Endokrinoloji Uzmanı Hekimi, 1 Çocuk Nörolojisi Uzman Hekimi, 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzman Hekimi, 1 Radyoloji Uzman Hekimi, Çorum Göğüs Hastanesine 1 İç Hastalıkları Uzman Hekimi, Osmancık Devlet Hastanesine 1 İç Hastalıkları Uzman Hekimi, ve Sungurlu Devlet Hastanesine 1 Kulak Buran ve Boğaz Hastalıkları Uzman Hekimi ataması gerçekleşmiştir" dedi.

Milletvekili Kaya, sağlık sektöründe Çorum Bölgenin parlayan yıldızı olmaya devam edecek ve hiç bir hastanemizde eksik doktor kalmayacak, dedi. Atamaların gerçekleşmesinde Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya ve her zaman Çorum’a ve Çorumlu hemşehrilerimize desteklerini esirgemeyen Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.