Osmancık Yazı Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi No:30/2.kat adresinde hizmet vermeye başlayan merkezin açılışına Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Osmancol Kaymakamı Ayhan Akpay, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Osmancık Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Cebeci ve Kadir Eskiadam, Ak Parti İlçe Başkanı Şerif Okudan, MHP İlçe Başkanı Satılmış Karatağ, İYi Parti İlçe Başkanı Sefer Mustafa Boyacı, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, daire amir ve müdürleri ile çok sayıda davetli esnaf ve vatandaşlar katıldı.

Osmancık Müftülüğü İmamlarından Turan Sekili'nin açılış duasının ardından Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Osmancol Kaymakamı Ayhan Akpay ve Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör hayırlı olsun dileklerini ileterek beraberinde Diyetisyen Betül Koç ve Babası Koç Isı Sahibi Mustafa Koç ile birlikte kurdele kesilerek merkez hizmete girdi.

Diyetekk Büro Merkezi sahibi Diyetisyen Betül Koç, iş yeri hakkında branşı ile ilgili yaptığı açıklamada “Sağlıklı beslenme, Kilo alma, kilo verme, sporcu beslenmesi, gebelikte beslenme, hastalıklarda beslenme, Dengeli ve sağlıklı bir yaşam alanında hizmet veriyoruz.

Ayrıca bölgesel zayıflama paketimizde mevcuttur. Bu işlemi izde ise, selülit oluşumunu engelleyerek mevcut selülit sorunu giderilmesinde kullanılır. Kan dolaşımını hızlanmasını sağlar, kasları güçlendirir. Kronik kas ağrılarını ve spazmlatı giderir. Cildin sıkılışmasını sağlayarak elastikiyet kazandırır. Vücudu sıkılaştırır, metabolizmayı hızlandırır. Kronik yorgunluğu giderir, toksin atımını sağlar. Kas ve eklemlerin hareket kabiliyetini destekler, arttırır. Yağ yakılmasını hızlandırır. Bölgesel zayıflama 2 santimetre ile 10 santimetre arası incelme sağlar.

Bununla birlikte açılışımıza özel paket fiyatlarımız mevcuttur. 8 seans bölgesel zayıflama 2 aylık diyet programı taksit imkanı seçeneği ile sadece 1.000 TL'dir. Kampanyamız kısa süreliğine geçerli olup acele etmenizi tavsiye ederiz" dedi. Katılımcılarla ilgilenen Koç ailesi çeşitli ikramlarda bulundu.

Osmancık Haber Gazetesi olarak Osmancık'a yeni açılan Diyetekk Büro Merkezi'nin hayırlı olmasını diliyoruz.