Çorum Profesyonel Dezenfektan Firması (Prodez) tarafından üretilen yerli ve milli dezenfektan tünellerine ilgi her geçen gün artıyor.
Çorum Profesyonel Dezenfektan Firması (Prodez), Çorum Belediyesi, Alaca Belediyesi, Osmancık Belediyesi ve çok sayıda firma tarafından da talep edilen ve kullanılan dezenfektan tünellerinin üretimine yoğun talep olması sebebi ile ağırlık verdi.
Çin'de ortaya çıkıp kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi (covid-19) bundan sonra gündelik yaşamda önemli değişiklikler yapmayı da zorunlu kılıyor. Sosyal temas, izolasyon ve hijyen hayatın önceliği halini aldı.
Bu nedenle Çorum Profesyonel Dezenfektan Firması (Prodez) üretimin ve sosyal hayatın normalleşmesi için, pandemi sonrası olası yeni virüs salgınlarının önüne geçilmesi çalışmalarına Prodez ürünüyle önemli bir katkı sağladı. Prodez her türlü sıvı solüsyonu iyonize ederek yüzey dezenfeksiyonunda önemli bir başarı sağlıyor.
Kısa sürede değişik modelleriyle, Belediyeler, sanayi kuruluşları, sağlık kurumları gibi sosyal hareketliliğin ve personel sayısının yoğun olduğu yerlerin ilgisini çekti. Özellikle belediyeler, yoğunluğun fazla ve kaçınılmaz olduğu cadde, sokak ve pazar yeri girişlerinde dezenfektan tünelini tercih ediyor. Kalabalık personel çalıştıran tekstil makine ve toprak sanayi kuruluşları, paket ve koli taşımacılığı yapan kargo şirketleri ve nakliyeciler de yüzeye tutunma ve bulaşma riskine karşı Prodez'i etkin olarak kullanıyorlar.
Çorum Profesyonel Dezenfektan Firması, başta belediyeler olmak üzere, kamu sağlığını ve yararını önemseyerek geliştirdikleri cihazı, kısa sürede çalışanlarının ve halkın hizmetine sunan bütün kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.