TBMM Adalet Komisyonu Üyesi ve AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya gazetemizi ziyareti sırasında Küresel Gazeteciler Konseyi İl Temsilcisi ve Yayla Haber Genel Yayın Yönetmeni  Hacı Odabaş'a yaptığı açıklamada gerçekleştirilen girişim ve çalışmalar sonucunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski Devlet Hastanesi Binası’nın açılmasına onay verdiğini söyledi.

Geçtiğimiz aylarda eski devlet hastanesi için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı sonrasında Sağlık Bakanlığı’ndan gelen bir heyet hastanede incelemelerde bulunarak eksiklikleri ve güçlendirilmesi gereken alanları belirlemişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan hastanenin açılması yönünde onay verdi.

Kaya, “ Yaşadığımız bu süreçte şehrimizin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde yeniden düzenlenecek olan binamızın açılmasına Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan onay vermiştir. Bizler her zaman milletimizin yanında olmaya ve bu süreci en az kayıpla atlatmak için elimizden geleni yapacağız. Bizler milletimizi temsilen seçilmiş insanlarız. Onların ihtiyaçlarına cevap vermek ve şehrimizin refahını sağlamak bizim görevimizdir. Uzun zamandır gündemde olan bir konu eski hastane gerekli çalışmalar yapılarak en kısa zamanda açılacaktır” ifadelerine yer verdi.