Çorum Özel Hastanesi kadrolarına Kalp ve Damar Cerrahisi branşını ekledi. Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Hasan Öner’i de kadrosuna ekleyerek hekim kadrosunu daha da güçlendirdi.

Kalp ve Damar Cerrahisinin Çorum'da eksikliğinin hissedildiğini, bu bölümün hastanemiz ve Çorum için önemli ve eksik bir branş olduğunu belirten Çorum Özel Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgili; Çorum halkına kaliteli ve güvenilir hizmet sunmayı ilke edindiklerini ve bu doğrultuda Kalp ve Damar Cerrahisi bölümü için Opr. Dr. Hasan Öner’i kadrolarına kazandırdıklarını ifade etti.

Çorum Özel Hastanesi’nin hızla büyüdüğünü dile getiren Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgili; “Çorum halkına hizmet vermekten onur ve gurur duymaktayız. Halkımıza sunduğumuz hizmetler gün geçtikçe kalitesini yükseltmektedir. Ayrıca hastanemiz yatak kapasitesini ve hizmet çeşitliliğini arttırarak Çorum’a ihtiyacı olan steril, hijyenik, güvenilir ve ev konforunda bir tesis sunmaktadır. Kadromuzu da deneyimli ve ünvanlı hekimlerle güçlendirerek halkımıza hizmette sınır tanımayacağız’’ diye konuştu.

Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Hasan Öner, Çorum Özel Hastanesi’nde hemşerilerime ve Çorum halkına hizmet vermekten gurur duyduğunu belirterek, Hastane’nin güçlü kadrosunda yer almaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Öner, halkımızın taleplerine ve ihtiyaçlarına doğru şekilde cevap vereceklerini söyledi.

Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Hasan Öner 1983 yılında Çorum da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Çorum’da tamamladı. 2008 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. 2008 yılında Çorum İli 112 Acil Hizmetler Müdürlüğünde ambulans doktorluğu ve başhekimlik görevinde bulunmuştur. Uzmanlık İhtisasını 2009-2015 yılları arasında Erzurum Atatürk Üniversitesi Hastanesinde Kalp ve Damar Cerrahisi alanında tamamlamıştır. Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ve Karabük Özel Medikar Hastanesinde Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı olarak görev yapmıştır. Evli ve 2 çocuk babası olan Opr. Dr. Hasan Öner 2020 yılı Aralık ayı itibariyle de Çorum Özel Hastanesinde Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı olarak görev almaya başlamıştır.

Kalp ve Damar Cerrahisi alanında oldukça deneyimli olan Öner, özellikle;

Varis Tedavisi (Radyofrekans Ablasyon ve Skleroterapi -Köpük Tedavisi)

Karotis Arter Hastalıkları Tedavisi

A-V Fistül Cerrahisi (Hemodiyaliz Hastaları İçin)

Santral Venöz Katater Girişimleri (Kalıcı/Geçici Hemodiyaliz Katateri ve Port Katateri)

Periferik Arter Hastalıkları Tedavisi ve Cerrahisi

Derin VenTrombozu Tedavisi

Tromboflebit - Sellülit Tedavisi

Açık Kalp Cerrahisi Postoperarif Tedavi Takibi

Akut Arter Tıkanıklığı Cerrahisi, Teşhis, tedavi ve işlemlerinde çok tecrübelidir ve başarılıdır."