MHP Osmancık Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Gelgör, "Ben sizlerin arasından yerli ve milli bir aday adayı olarak, halkımızın, il ve ilçe teşkilatımızın ve genel merkezimizin destekleri ve istekleri doğrultusunda bize bu görevi Cenabı Allah nasip eder ise hep birlikte bambaşka bir Osmancık anlayışı ile talibim" dedi.

MHP Osmancık İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği aday tanıtım toplantısında bir konuşma yapan Gelgör, ilçeye birlik ve beraberlik içinde hizmet etmek istediklerinin altını çizdi.

İlçede uzun yıllardır tüccar ve esnaflık yapan Ahmet Gelgör, konuşmasında şunları söyledi:

"Ben bilindiği gibi 1971 Osmancık doğumluyum. Osmancık'ta yaklaşık 30 yılı aşkın süredir ticaret ile uğraşıyorum. Bu süreçte mesleki olarak ilçe ekonomisine büyük ölçüde maddi manevi katkıda rol aldım. İlçede Osmancıklı bir tüccar, fabrikatör ve işadamı girişimciliğim ve pirinç alım satımı bakımından iş istihdamı ve ilçe ekonomisine sağladığımız katkı ve yaptığımız çalışmalardan dolayı deneyimlerimiz ve tecrübelerimizi katlayarak siyasette de aktif olarak rol alma kararında bulunarak partimiz olan MHP’den aday adayı başvurumuzu yaptık. Ben de aday adayı arkadaşlarım gibi bu memleketi yönetmeye talip olduk. Sadece bu yolda ben değil dava arkadaşlarımız başta olmak üzere, büyüklerimiz, il teşkilatımız, ilçe teşkilatımız, genel merkezimiz ve büyüklerimizi özetle hepimiz önce vatanımız sonra il ve ilçelerimiz olmak üzere hizmet vermek için yol almış durumdayız.

Hizmet vereceğimiz bu yolda biz tepeden bakan bir yönetim anlayışıyla ya da yönetici şekli ile değil, halkı kucaklayan ve hep birlikte kenetlenerek hizmet veren bir anlayışla Osmancık'a talibiz. Ben sizlerin arasından yerli ve milli bir aday adayı olarak, halkımızın, il ve ilçe teşkilatımızın ve genel merkezimizin destekleri ve istekleri doğrultusunda bize bu görevi Cenabı Allah nasip eder ise hep birlikte bambaşka bir Osmancık anlayışı ile talibim. Desteklerinizi esirgemeyen tüm eş, dost, aile ve partililerimiz ile yol alacağım bu süreçte inanıyorum ki herkesin istediği adil ve adaletli bir belediyecilik sistemi ile karşınızda yer almaya hazır duruyorum."