Osmancik Belediyespor Bayan voleybol takımı çalışmalarını sürdürüyor.
Yeni sezon hazırlıklarını Osmancık Kapalı Spor Salonu'nda sürdüren Osmancik Belediyespor Bayan voleybol takımı yaz dönemini mola vermeden haftada 6 antrenmanla devam ettiriyor.
Antrenör Ümit Gökgöz nezaretinde devam eden profesyonel takım antrenmanlarını gayet, neşe ve istekli bir şekilde devam ederken, bir yandan da alt yapı eğitimlerini devam ettiriyor.
Osmancık'ta faaliyet gösteren tek profesyonel takım olan bayan voleybol takımı, kendi alt yapısından yetiştirdiği oyuncularla Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2 liginde mücadele edecek.
Alt yapının önemine dikkat çeken antrenör Ümit Gökgöz, yas döneminde de minikler yıldızlar ve A takım olmak üzere günde 3 antrenman yaptıklarını belirterek, bu zamana kadar gelen başarıların bir tesadüf olmadığını dile getirdi.


Ayrıca şu ana kadar Türk sporuna kazandırdıkları sporcuların geleceklerini de dizayn etmeye çalıştıklarını Osmancık Belediyespor kulübünün sporcularına her türlü imkan ve olanakları sunduğunu belirten Gökgöz, daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl ve bundan sonraki yıllarda da alt yapıya aldıkları sporcularını spor ahlakına uygun bir birey ve iyi bir sporcu olarak yetiştirip üniversiteye yerleştirmek ve Türk toplumuna kazandırmak istediklerini dile getirdi.