Osmancık Nenehatun Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi, "Yılsonu Sergisi ve Kermes" etkinliği düzenlendi.

‘Yapacaklarım sınırlı ama ufkum geniş’ diyen Nenehatun Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencilerinin hazırlamış olduğu yılsonu sergisi ve kermesine Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Osmancık Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Işık, Osmancık Milli Eğitim Müdürü Mahmut Tökel, Osmancık Milli Eğitim Şube Müdürleri Adem Dağcı, Bayram Çıplak, Uğur Uluçay, Okul Müdürü Seyhan Zengin Oduncu, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Eski Hükümet Konağı bahçesinde gerçekleşen Nenehatun Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencilerinin hazırlamış olduğu yılsonu sergisi ve kermesinin açılış kurdelesi öğrenciler ve protokol eşliğinde kesilerek ürünler satışa sunuldu. Davetlilerin gezdiği sergi yoğun ilgi gördü. Öğrencilerin kendi emekleri ile yapmış oldukları birbirinden güzel ürünlerin geliri ise öğrencilere destek amaçlı kullanılmak üzere sergilendi.

Öğrencilerin, öğretmenlerin, okul aile birliği yönetiminin ve velilerin hazırlamış oldukları ürünler arasında yiyecek içeceklerin yanı sıra hediyelik eşyalar ve takılar bulunurken, her kesime hitap edecek model ve tatta bulmak mümkün.

Gün boyu süren yılsonu etkinlik ve kermes tam anlamıyla katılımcılardan tam not aldı.