Osmancık Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Şehirlerarası Otobüs Terminali, Şehit Mustafa Ayna Gemici Tabiat Parkı, Yeni İtfaiye Binası ve Belediye Hizmet Kampüsü için toplu açılış töreni düzenlendi.

Belediye Hizmet Kampüsü’nde düzenlenen toplu açılışa katılım bir hayli yoğun oldu.

Şölen havasında geçen toplu açılış törenine Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Başbakanlık Başdanışmanı ve Orman ve Su İşleri Bakanlığı eski Müsteşarı Lütfi Akça, Osmancık Kaymakamlığına vekalet eden Uğurludağ Kaymakamı Emre Dündar, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Av. Yusuf Ahlatçı, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Hakkı Güngör, AK Parti Osmancık İlçe Kadın Kolları Başkanı Fazile Gülden Tökel, Osmancık eski Belediye Başkanı Bekir Yazıcı ile birlikte daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törenin açılış konuşması Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş tarafından yapıldı.

Başkan Karataş, şehrin yalnızca bu günü için değil gelecek nesillere eserler bırakmak için çalıştıklarını ifade etti.

Karataş’ın ardından sırasıyla Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ile Çorum Valisi Necmeddin Kılıç birer konuşma yaptı.

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBM İdare Amiri Salim Uslu konuşmasında özellikle ilçeye getirilen doğalgaz konusu üzerinde durarak, “Osmancık ilçemiz yaklaşık 41 milyon TL’lik yatırımla bu yıl içerisinde doğalgaz konforuna kavuşuyor. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Vali Necmeddin Kılıç ise konuşmasında açılışı yapılan tesislerin hayata geçirilmesinde emeği bulunan herkese teşekkür ederek, bu yatırımlarla birlikte Osmancık’ın çehresinin önemli ölçüde değişeceğini kaydetti.

Yapılan konuşmaların ardından toplu açılış törenine geçildi.

Törende Osmancık Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Şehirlerarası Otobüs Terminali, Şehit Mustafa Ayna Gemici Tabiat Parkı, Yeni İtfaiye Binası ve Belediye Hizmet Kampüsü’nün açılış kurdelesi

Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Başbakanlık Başdanışmanı ve Orman ve Su İşleri Bakanlığı eski Müsteşarı Lütfi Akça, Osmancık Kaymakamlığına vekalet eden Uğurludağ Kaymakamı Emre Dündar, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Av. Yusuf Ahlatçı, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Hakkı Güngör, AK Parti Osmancık İlçe Kadın Kolları Başkanı Fazile Gülden Tökel, Osmancık eski Belediye Başkanı Bekir Yazıcı tarafından birlikte kesildi.

Açılış töreninin ardından Türk pop müziğinin güçlü isimlerinden Mustafa Ceceli tarafından ilçe halkına unutulmaz bir konser verildi.