Osmancık Belediyespor Başkanı Emrah Tüysüz başkanlığında Osmancık Kaymakamlığı, Osmancık Emniyet Müdürlüğü ve Osmancık Jandarma Komutanlığı ziyaret edildi.
Osmancık Belediyespor Başkanı Emrah Tüysüz ve beraberindekiler Osmancık Kaymakamı Hakan Alkan, Osmancık Emniyet Müdürü Bahadır Vurgun ve Osmancık Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Tevfik Kara’yı makamında ziyaret etti. 


Osmancık Belediyespor’da geçtiğimiz hafta Kadir Eskiadam’dan boşalan başkanlık görevine gelen Başkan Emrah Tüysüz, yönetim kurulu üyeleri Kadir Delibaş, Ertan Kızılkaya ve Gürsel Güney eşliğinde Osmancık Kaymakamı Hakan Alkan makamında ziyarette bulundu.
Osmancık Belediyespor Başkanı ve yönetimi Kaymakam Alkan’a takımı hakkında bilgi vererek önümüzdeki yıl BAL (Bölgesel Amatör Lig)’de mücadele edecek futbolcular için maddi manevi destek talebinde bulundular. İlçe Kaymakamı Hakan Alkan ilçedeki dinamitleri harekete geçirme konusunda yardıma hazır olduklarını belirterek başarılar diledi.
Osmancık Belediyespor Başkanı ve beraberindeki yönetimi Emniyet Müdürlüğüne geçerek İlçe Emniyet Müdürü Bahadır Vurgun ile görüştü. İlçe Emniyet Müdürü Bahadır Vurgun, yeni başkan Emrah Tüysüz’ü tebrik ederek, emniyet ve asayiş konusunda beraberce çalışılarak kulübe her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.


Son olarak İlçe Jandarma Komutanlığına geçen Osmancık Belediyespor Başkan ve yönetimi Osmancık Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Tevfik Kara’yı makamında ziyaret etti. Osmancık Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Tevfik Kara yeni Başkan Emrah Tüysüz’ü ve yönetimi tebrik ederek BAL’da başarılı çalışmalara imza atmalarını dileyerek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.