Osmancık ilçesinde yapımı devam eden Gemici Halı Saha yapım çalışması hızına ara vermeden sürüyor.

Osmancık’ta gençlerin ilgisini spora yönlendirmek maksadıyla Osmancık Gençlik Merkezine bağlı olarak faaliyet gösterecek olan Halı Saha Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yaptırılmaktadır. Açılan ihaleye toplam 6 firma teklif vermiş olup, ihaleyi en uygun teklifi veren ve Osmancık’ ta faaliyet gösteren firma sahibi Alperen İnşaat 192.650.00TL bedel ile ihaleyi almayı hak kazanmıştır.

Yüklenici firma Alperen İnşaat'ın yetkilisi Kemal Yücel Kurşun’un konu ile ilgili yaptığı açıklamada; Halı sahanın gençleri sokaklarda boş vakit geçirip kötü alışkanlıklar kazanmamaları açısından çok önemli bir yatırım olduğunu ve Osmancıklı olarak bu işi yapmaktan onur duyduğunu bildirdi.

İşin bitim süresinin 180 gün olarak belirlendiğini ancak gençlerin hizmetine bir an önce sunmak amacıyla halı sahayı 2018 Mayıs ayı sonuna kadar teslim etmeyi planladıklarını beyan eden Kurşun; Gemici mahallesinde hizmete açılacak olan tesisin çocukların ve gençlerin boş vakitlerini spora yönlendirirken yatırım konusunda yetersiz kalan Gemici Mahallesi için de güzel bir yatırım olduğunu sözlerine ekledi ve sahayı biran önce memleketimize kazandırmak için çalışmalara hızla devam etmekte olduklarını söyledi.

Gemici Halı Saha çalışmaları her geçen gün şekil almaya başlamış durumda olduğu gözlerden kaçmıyor.