Osmancık Muhtarlar Derneği, Ankara’da hemşehrilerini ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanı hemşehrimiz Ahmet Aksu ve Ankara 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı hemşehrimiz İbrahim Çelik, Osmancık Muhtarlar Derneği tarafından makamlarında ziyaret edildi.

Osmancık Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Delibaş’ın beraberinde başkan yardımcısı Yaşar Tezer ve yönetimden Bektaş Köse ziyaretlerde hazır bulundu.

Özelleştirme İdaresi Başkanı Ahmet Aksu ile bir araya gelen dernek yönetimi, ilçedeki çalışmalar hakkında bilgiler verdi. İlçenin gelişimi ile ilgili yapılması gereken ne varsa üzerlerine düşen görevi her zaman yapmaya hazır olduğunu belirten Aksu; ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Osmancıklı hemşerilerine kapılarının açık olduğunu ifade etti.

Muhtarlar, Aksu’yu ziyaretinin ardından Ankara 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı hemşehrimiz İbrahim Çelik’i makamında ziyaret ederek 24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan seçimlerde liste sıralamasında beklenilen yerde olmasını temenni ederek, seçim çalışmalarında başarılar dilediler. Çelik, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başkan Faruk Delibaş, Tezer ve Köse’ye teşekkür etti.

Osmancık Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Delibaş ise Osmancıklı muhtarlar olarak hemşerilerini unutmadıklarını, her zaman istişareli çalışmalarda yer aldıklarını dile getirerek, misafirperverliklerinden dolayı Aksu ve Çelik’e derneği adına teşekkür etti.