Osmancık’ta inşaat sektörünün önemli yapı taşlarından birisi haline gelen Fındık Yapı, yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Kurulduğu günden bu tarafa inşaat, emlak ve izolasyon sistemlerinde büyük atılım gösteren Fındık Yapı, ilçede sektörün kalite ve güvenin en önemli adreslerinden birisi haline geldi.

İşletmeciliğini Mustafa Fındık ve oğlu Muhammet Sadettin Fındık’ın yaptığı Fındık Yapı, ısı yalıtım ve dış cephe aksesuarları ile inşaat sektöründe çok önemli projeler gerçekleştirdi.

1987 yılında kurulan Fındık Yapı İnşaat, Emlak ve İzolasyon Sistemleri, dünden bugüne yaptığı tüm yatırımlarla piyasada kabul ve güven gören ürünleri ile bir marka olmayı başardı.

Fındık Yapı İnşaat, Emlak ve İzalosyon Sistemleri, cepheler için geliştirdiği yeni nesil EPS kaplama ve cephe süs elemanları, yüksek kalitesi ve işin ehli ustaların elinde güven ve kaliteye dönüşüyor.

Mehmet Akif Ersoy Caddesi No: 51 Osmancık adresinde bulunun 150 metrekarelik alanda ve 300 metrekarelik deposu ile hizmet veren Fındık Yapı İnşaat, Emlak ve İzolasyon’da A’dan Z’ye yapı malzemelerin neredeyse tümünü temin edebilirsiniz.

Kurulduğu günden bugüne kalite ve güvenden ödün vermeyen Fırdık Yapıda komple bina giydirme sistemi ile de günün konseptine uygun Osmancık’a yakışır parmakla gösterilecek inşaatlara imza atılıyor.

Fındık Yapı, ürettiği çözümlerle Osmancık ilçesinde çok sayıda yapıya, kalite, estetik ve prestij kazandırdı.

Osmancık’ın ilk emlakcısı ve müteahhitlerinden olan Fındık Yapı, temelden çatıya müstakil ev ve toplu konutlar yaparak Osmancık’a hizmet vermeye devam ediyor.

Fındık Yapı, güneş enerji sistemleriyle de Osmancık’ın aranan en önemli adreslerinden birisi olarak dikkat çekiyor.

Fındık Yapı’nın kalite ve güvenli hizmetlerinden yararlanmak isteyenlerin Mehmet Akif Ersoy Caddesi No: 51 Osmancık adresindeki Fındık Yapı ofisine yada 0532 604 89 41-0535 782 82 98- 0364 611 49 04 nolu telefonları aramaları yeterli olacak.