Osmancık İnal Köyü Eğitim Kültür, Spor Yardımlaşma ve Güzelleştirme Derneği Başkanlığına Erdem Dilli geçildi.

Osmancık İnal Köyü Eğitim Kültür, Spor Yardımlaşma ve Güzelleştirme Derneği’nin 4. Olağan Kongresi, yoğun bir katılımla birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirildi.

Dernek merkezinde yapılan genel kurul, Dernek Başkanı Recep Kaya’nın açılış konuşması ile başladı.

2011 yılında kurdukları derneği bu günlere taşımanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Recep Kaya, derneğin ilelebet yaşatılması dileğinde bulundu.

Recep Kaya’nın konuşmasının ardından Divan Heyeti seçimine geçildi.

Yapılan seçimde divan heyeti Vakıfbank Bayrampaşa Sebze Hali Şube Müdürü Bilal Kaya başkanlığında Özcan Dilli ve Turgay Tezer’den oluştu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam eden genel kurulda gündemdeki maddelerin tek tek okunarak oy birliğiyle ibra edilmesinin yeni yönetim kurulunun belirlenmesi için seçimlere geçildi.

Çarşaf liste şeklinde yapılan seçim sonucunda yeni yönetim kurulu İbrahim Cıbır, Recep Kaya, Erdem Dilli, İsmail Akça,Cevdet Kaya,Sefer Tezer ve Abdullah Cıbır’dan oluştu.

Denetim Kurulu ise Hayrettin Cıbır başkanlığında Seran Dilli ve Hayrullah Cıbır’dan oluştu.

Genel kurulda yeni yönetim adına kısa bir konuşma yapan Erdem Dilli, birlik, beraberlik ve dayanışmaya vurgu yaparak, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Genel kurula katılan üyelerimize bugüne kadar destek veren sponsor ve üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Genel kurulun hemen ardından yeni yönetim kurulu ilk toplantısını yaparak, kendi arasında görev bölümü yaptı.

Yapılan görev dağılımı sonucunda Erdem Dilli, Osmancık İnal Köyü Eğitim Kültür, Spor Yardımlaşma ve Güzelleştirme Derneği Başkanlığına getirilirken, Cevdet Kaya ve İsmail Akça Başkan Yardımcısı, Recep Kaya Sayman, Sefer Tezer Genel Sekreter, İbrahim Cıbır Yönetim Kurulu Üyeliği Dernek Müdürü, Abdullah Cıbır ise Yönetim kurulu Üyesi olarak görev aldı.