Osmancık İlçe Emniyet Müdürü Bahadır Vurgun, Osmancık Haber'i ziyaret etti.

İlçe Emniyet Müdürü Bahadır Vurgun gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürü Selma Çetindere ile bir süre görüştü.

Vurgun, ilçeyi tanımak adına gerçekleştirilen ziyaretleri kapsamında gazetemizi de ziyaret etti. Yapılan ziyarette Osmancık’ın asayiş yönünden sakin bir ilçe olduğunu dile getiren Vurgun, trafik sorununa da değindi.

Çarşı merkezindeki trafik sorununun çözüme kavuşması için çalışma başlattıklarını ifade eden Vurgun, Demokrasi Meydanı ve Çörekci Caddesi üzerindeki park yasaklarının trafiği rahatlattığını dile getirdi. Zaman zaman park yasaklarını bazı vatandaşlar tarafından tepkili karşılamasına da değinen Vurgun, alışıldıktan sonra uygulamanın geç bile kaldığını savunacaklarını ifade etti. Amaçlarının her fırsatta ceza yazmak olmadığını belirten Vurgun, son çare olarak caydırıcı olması sebebiyle cezai işlem uygulandığını kaydetti. Asayiş yönünden vatandaşların suç unsuru teşkil ettiğini düşündükleri konularda 155’i aramalarını özellikle isteyen Vurgun, halk ile polisin istişareli çalışması toplum güvenliğinin en önemli parçası olduğunu dile getirdi.

Emniyet Müdürü Bahadır Vurgun’un gazetemize yaptığı ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Selma Çetindere, teşekkür ederek başarılar diledi.