Çorum Özel Hastanesi güçlü uzman hekim kadrosuna bir yenisini ekledi. Çorum Özel Hastanesi, Genel Cerrahi kadrosuna Opr. Dr. Musa Türkmen’i ekleyerek hekim kadrosunu daha da güçlendirdi.

Genel Cerrahi bölümünün hastane ve Çorum için önemli branş olduğunu belirten Çorum Özel Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgili, Çorum halkına kaliteli hizmet sunmayı ilke edindiklerini ve bu doğrultuda yoğunluğu çok fazla olan Genel Cerrahi bölümü için Opr. Dr. Musa Türkmen’i kadrolarına kazandırdıklarını ifade etti.

“Genel Cerrahi Bölümünde uzman hekimlerimizle ve deneyimli kadromuzla halkımıza hizmet veriyoruz. Hastanemiz Genel Cerrahi servisinde 8 yatakla hastalarımıza hizmet vermekteyiz” diyen Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgili, “Çorum halkına hizmet vermekten onur ve gurur duymaktayız. Halkımıza sunduğumuz hizmetler gün geçtikçe kalitesini yükseltmektedir. Ayrıca hastanemiz yatak kapasitesini ve hizmet çeşitliliğini arttırarak Çorum’a ihtiyacı olan güzel bir tesis sunmaktadır’’ şeklinde konuştu.

Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Musa Türkmen, Yeniden Çorum Özel Hastanesi’nde Çorum halkına hizmet vermekten gurur duyduğunu belirterek, Hastane’nin güçlü kadrosunda yer almaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Türkmen, halkımızın taleplerine ve ihtiyaçlarına doğru şekilde cevap vereceklerini söyledi.

Opr. Dr. Musa Türkmen kimdir?

Opr. Dr. Musa Türkmen 1968 yılında Ankara’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamladı. Tıp Fakültesini 1986-1993 yılları arasında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamlamıştır. Uzmanlığını da 1995-1999 yılları arasında Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tamamlayan Türkmen, sırasıyla Yozgat Merkez Sağlık Ocağında, Yozgat Akdağmadeni Devlet Hastanesinde, Çorum Devlet Hastanesinde, Çorum Özel Hastanesinde ve Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanelerinde görev yapmıştır.

Alanında oldukça deneyimli olan Türkmen, Endoskopi Kursu, Laparoskopik Obezite ve Metabolik Cerrahi Kursu, Laparoskopik Fıtık Kursu, Laparoskopik Reflü Cerrahisi Kurslarına katılmış ve başarı ile tamamlamıştır. Evli ve 3 kız çocuğu babasıdır.