Osmancık Gazeteciler Cemiyeti, Osmancık Kaymakam Vekilliği görevine başlayan Çorum Valiliği Hukuk Müşaviri Azmi Yeşil Azmi Yeşil’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Osmancık Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bilal Çevrim başkanlığında gerçekleştirilen ziyarete Osmancık Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı ve Osmancık Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Selma Çetindere ile Osmancık Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı ve Osmancık Gazetesi Sahibi Özkan Özçelik hazır bulundu.

Ziyarette Cemiyet yöneticileriyle bir süre sohbet eden Osmancık Kaymakam Vekili Yeşil, yerel basının bir ilçenin kalkınması ve tanıtılması açısından büyük öneme sahip olduğunu ifade etti.

Osmancık Gazeteciler Cemiyetinin ilçede büyük bir eksikliği tamamlandığını ve yerel basın arasındaki birlik ve beraberliğin bir çatı altında sağlanmasının son derece önemli olduğunu kaydeden Yeşil, Başkan Çevrim ve yönetimini tebrik etti.

Osmancık Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bilal Çevrim ise Osmancık Kaymakam Vekili Azmi Yeşil’e hayırlı olsun dileklerini ileterek Osmancık’ta görev yapacağı süre içerisindeki çalışmalarında başarılar diledi.

Kaymakam Yeşil yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, cemiyete çalışmalarında başarılar diledi.