Osmancık Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Cemiyetin Onursal Başkanı ve Gazetemiz Köşe Yazarı Salim Savcı’yı ziyaret etti.

Osmancık Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bilal Çevrim başkanlığında gerçekleştirilen ziyarete Başkan Yarımcısı ve Osmancık Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Selma Çetindere, Başkan Yardımcısı ve Osmancık Gazetesi İmtiyaz Sahibi Özkan Özçelik ile Yönetim Kurulu Üyesi ve Anadolu Ajans Temsilcisi Emrah Akıllı katıldı.

Salim Savcı’yı Çampınar köyündeki evinde ziyaret eden Cemiyet Yönetimi, Salim Savcı ile bir süre sohbet ederek, görüş alışverişinde bulundular.

Ziyarette konuşan Osmancık Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bilal Çevrim, Cemiyetin Osmancık’taki tüm gazetecileri birlik, beraberlik ve bütünlük için bir çatı altında toplandığını ve her zaman da öyle devam edeceğini belirterek Onursal Başkanları Salim Savcı’ya manevi desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Salim Savcı ise üzerine düşen görevi her zaman sonuna kadar yerine getireceğini belirterek, bu nazik ziyaretten dolayı teşekkürü bir borç bildiğini ifade etti.