Osmancık´ta temel fotoğrafçılık kursu için kayıtlar başladı.

Osmancık Halk Eğitim Merkezin´nde OFKAD Başkanı İsmail Kabakdere tarafından verilecek olan fotoğraf eğitim kursunda, günümüzde dijital hale gelen fotoğraf sanatının daha iyi algılanıp uygulanması sağlanacağı vurgulandı.

Osmancık Fotoğraf Sinema Amatörleri ve Kültür Sanat Turizm Araştırma Derneği( OFKAD) ve Osmancık Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile temel fotoğrafçılık kursu için kayıtlar başladı. Düzenlenecek kursla ilgili bilgilendirmede bulunan dernek başkanı İsmail Kabakdere, kurs katılımı için yeterli kursiyer sayısı (15) tamamlandığında kursun açılacağını belirtti.

OFKAD Başkanı İsmail Kabakdere, “Kursumuza öncelikle gençlerimizin ilgisini ve katılım sağlamalarını bekliyoruz. Gençlerimizin katılım sağlamalarını istemekteki amacımız, sokaklarımız ne kadar temiz olursa, biz ve çocuklarımız akşam eve o derece temiz elbiselerle döneriz. Bundan kastımız, gençlerimizin ilçemizde faaliyette bulunan sportif, sanatsal, kültürel ve sosyal aktivilerin içinde bulunarak girebilme ihtimali olan kötü ortamlardan uzaklaşmalarıdır.

Ailelerimizde, bu tür faaliyetlerin gençlerimizin derslerini olumsuz yönde etkileyeceği düşüncesi oluşmamalıdır. Aksine gençlerimizin sosyalleşmesi ve kendilerini ifade edebilme yeteneği kazanması derslerine artı katkı sağlamaktadır. Bundan dolayıdır ki; gençlerimizin katılımları bizim için çok önem arz etmektedir” ifadelerini kullandı.