Sporsal ve sanatsal dalda adından sıkça bahsettiren Osmancık Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nde bu kez öğrenciler, sınıflar arası yapılan kendilerinin yazıp oynadığı tiyatro oyunlarını sergileme fırsatı buldu.
Yarışmaya hak kazanan ilk beş tiyatro ekibi Osmancık Belediye Kültür Sitesinde öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda velilerin katılımı ile komedi tiyatroları sergilendi. 
Juri üyelerinin puanlandirması ile dereceye giren iki sahnelik tımarhanede geçen bir gün ve kaçıp bir kıza aşık olan genci canlandıran, sınıf öğretmenliğini Hakan Demirkaya'nın öğrencileri 11/C sınıfı tiyatro ekibi birinci gelirken, 10/A ikinci ve 9/C sınıfı üçüncü oldu. 
Okul Müdürü Salih Tuncay, 27 Mart tiyatro haftası münasebetiyle düzenlenen tiyatro gösteriminde emek sarfenden tüm öğrencileri tebrik etti. Göstermiş olduğu performanslarının dolayı dereceye giren öğrencileri kutlayan Müdür Tuncay, öğrencileri ödüllendirdi. 
Ayrıca Osmancık Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Ebrar Zeynep Küçük ve Ersin Kıyak tarafından müzik ziyafeti sunuldu.