Aydın’ın Didim ilçesinde yaşayan sinema ve dizi oyuncusu Mehmet Bulut, “Çam Yarması -2”film çekimlerin 30 Ağustos’ta başlayacağını belirtti.
Filmin Yapımcılığını H.M.K'nın yaptığını ifade eden Bulut, çekimlerinin yapılması için mekan analiz ve noktalama çalışmalarının sürdüğünü, bir çok ünlü oyuncunun da yer alacağını, oldukça düşündürücü ve düşündükçe güldüren bir komedi filmi olduğunu vurguladı.


Bulut, yaptığı açıklamada, Çam Yarması Bitik Kardeşler-1 komedi macera dalındaki filmin çekimleri Çorum’da gerçekleştiğini, dijital mecralarda 15 milyon izleyici kitlesini yakaladığını belirterek, filmin ikincisinin çok daha yenilenmiş kadrolarıyla ” Çam Yarması Bitik Kardeşler -2¨ olarak çekimlerinin 30 Ağustos’ta başlayacağını söyledi.
Film çekimlerin Çorum merkez ve İskilip ilçelerin de yapılacağını ifade eden Bulut, şarkıcı Doğuş ve Tevfik İnceoğlu'nun baş rollerinde oynayacağı bir komedyen filmi olacağını, film çekimleri için tüm hazırlıkların tamamlandığını ve Mart 2020 yılında vizyona gireceğinin ön görüldüğünü sözlerine ekledi.

(Hüseyin Çetinkaya)