Kayseri

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

GELENEKSEL LEZZETLERİN YAŞATILMASI VE TANITILMASI İÇİN PROJE ÜRETEN MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKANI DOÇ. DR. MUSTAFA PALANCIOĞLU, RESTORASYONU BİTMEK ÜZERE OLAN GÖN HAN’IN İÇİNDE PASTIRMA-SUCUK ATÖLYESİ VE MÜZESİ’Nİ HAYATA GEÇİRECEK.

Abone Ol

Geleneksel lezzetlerin yaşatılması ve tanıtılması için proje üreten Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, restorasyonu bitmek üzere olan Gön Han’ın içinde Pastırma-Sucuk Atölyesi ve Müzesi’ni hayata geçirecek.

“Kayseri’nin ticari...

{ "vars": { "GA4_MEASUREMENT_ID": "G-FCFPDN57CE", "GA4_ENDPOINT_HOSTNAME": "www.google-analytics.com", "GOOGLE_CONSENT_ENABLED": false, "WEBVITALS_TRACKING": true, "PERFORMANCE_TIMING_TRACKING": true, "DEFAULT_PAGEVIEW_ENABLED": true, "SEND_DOUBLECLICK_BEACON": false, "DISABLE_REGIONAL_DATA_COLLECTION": false, "ENHANCED_MEASUREMENT_SCROLL": false } }