YAPA Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkan Vekili  Dinçer Barutçugil ve beraberinde YAPA Osmancık Anaokulu Kurucu Ortakları; Lütfi Kurşun, Erman Bayır, İrfan Çağlar ve Abdullah Karakuş, Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör ve Osmancık Milli Eğitim Müdürü İdris Makineci'yi makamlarında ziyaret etti. 
Eğitim adına Osmancık’ta gerçekleştirecekleri etkinlikler hakkında ilk önce Kaymakam Akpay'a bilgi veren Yönetim Kurulu Başkan Vekili  Barutçugil, “YAPA Eğitim Kurumları olarak 40 yıllık bir tecrübe ile Osmancık'ta hizmet edecek olmaktan dolayı gururluyuz” diyerek YAPA Eğitim Kurumlarının yer aldığı başarılı konumu anlattı. 
Haziran ayı gibi eğitime başlayacak olan Anaokulunun eğitime yeni bir soluk getireceğini söyleyen Barutçugil,  Anaokulundan Üniversiteyi gören bir eğitim modeli ile hareket ettiklerini belirtti. 
Anaokulunun öneminden bahseden Kaymakam Akpay, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.  Yönetim Kurulu ardından Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör ve Milli Eğitim Müdürü İdris Makineci'yi de makamında ziyaret ederek kurumları hakkında bilgi verildi. Başkan Gelgör, İlçeye kazandırılacak olan yeni Anaokulu için YAPA Eğitim Kurumuna hayırlı olmasını dileyerek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.  Osmancık Milli Eğitim Müdürü Makineci ise Osmancıkta açılacak olan YAPA Eğitim Kurumunun ilçeye ve eğitim kadrosuna hayırlı olsun dileklerini iletti.