Siyaset ve iş dünyasını bir araya getiren organizasyon Osmancık'ta o güne damgasını vurdu. Osmancığın tanınan ve sevilen iş adamlarından Osmancık Metro Tesisi sahibi Emrah Tüysüz ve Gelincik Anaokulu Öğretmeni Ayşegül Tüysüz çiftinin yakışıklı oğlu Mustafa Çınar için Osmancık'ta dillere destan görkemli bir sünnet düğünü yapıldı.

Çocuk gezdirme etkinliği ile başlayan ve Osmancık Alışkan Kır Düğün Bahçesinde yemek verilerek devam etti. Yaklaşık bin ikiyüz davetlinin bulunduğu sünnet organizasyonunda Ayşegül ve Emrah Tüysüz çifti davetli misafirleri tek tek karşılayarak hepsiyle yakından ilgilendiler.

Mustafa Çınar, ailesi ve arkadaşları ile İzmir Marşı'nı söyleyerek alkışlar eşliğinde düğün alanına çıktı. Hayat boyu mutlu bir şekilde hatırlanacak olan görkemli sünnet düğününde balonlar, patlamış mısırlar ve pamuk şekerler dağıtıldı. Palyaço ve yüz boyama etkinliği ile hem gecenin prensi Mustafa Çınar hem de arkadaşları gönüllerince eğlendi ve anın tadını çıkardı.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden sünnet düğünü, canlı müzik eşliğinde misafirler gönüllerince eğlendi. Sanatçıların seslendirdiği parçalar davetlilere unutulmaz anlar yaşattı. Davetliler canlı müzik eşliğinde dans edip halay çekti. Havai fişeklerle geceyi aydınlatan gösteri misafirler tarafından beğeni ile izlendi.

Ayşegül ve Emrah Tüysüz çiftinin yakışıklı oğlu Mustafa Çınar'ın, sünnet düğününde siyasi, spor, iş insanı ve eğitim camiası ile esnaf ve davetli grubu bir araya geldi.

Sünnet organizasyonunda Tüysüz ailesinin bu mutlu gününe Çorum AK Parti Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Üyesi Ahmet Aksu, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, çevre ilçelerin belediye başkan ve yardımcıları, siyasi partilerin başkan ve temsilcileri, sivil toplum kuruluşların başkanları, oda başkanları, belediye ve il genel meclis üyeleri, iş ve spor camiası ile şehir dışından çok sayıda davetli ortak oldu.