Çorum Muhtarlar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri; Osmancık Köy Muhtarları Derneği Başkanı Faruk Delibaş ile Koyunbaba Mahallesi Muhtarı Yaşar Tezer, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonunun (TMUHK) yönetiminde görev aldı.

Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde yapılan Çorum Muhtarlar Federasyonu'nun genel kurulunda Osmancık'tan Faruk Delibaş ile Yaşar Tezer, yönetim kurulunda görev almıştı. Delibaş ve Tezer, şimdi de Türkiye Muhtarlar Konfederasyonunun yönetimine girdi.

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonunun (TMUHK) 3. Olağan Genel Kurulu 29 Eylül 2018 tarihinde Ankara'da Gençlik Parkı İçi Tiyatro Salonunda gerçekleştirildi.

Genel Kurulda gündem maddeleri görüşülerek yeni yönetim organlarının seçimi yapıldı.

Bekir Aktürk'ün Genel Başkan olarak seçildiği genel kurula Çorum'dan ise Çorum Muhtarlar Federasyonu Başkanı Zeki Oral ve yönetimi de katıldı.

Çorum'u temsilen genel kurula katılan Osmancık Köy Muhtarları Derneği Başkanı Faruk Delibaş ile Koyunbaba Mahallesi Muhtarı Yaşar Tezer, Genel Başkan Bekir Aktürk'ün listesinde yer aldı.

Faruk Delibaş, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonunun (TMUHK) yönetim kurulunda görev alırken, Yaşar Tezer ise Disiplin Kurulu'nda yer aldı. Yeni yönetimin önümüzdeki günlerde görev dağılımı yapacağı öğrenildi.