Osmancık Güven Sırık Kebap Salonunda düzenlen toplantıda İstanbul ve Zonguldak Konfederasyon üyeleri Çorum Muhtarlar Federasyonu Başkan Vekili aynı zamanda Osmancık Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Delibaş ve yönetimi Mustafa Çalışkan, Ali Osman Tonga, Avlağı Köyü Muhtarı Muharrem Demir, Gecek Köyü Muhtarı Şükrü Ateş, Kuzhayat Köyü Muhtarı Seyfettin Özdemir ve Yaşar Tezer tarafından karşılandı.

Düzenlenen toplantıya, Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, Belediye Başkan Vekili Seher Pirinççi Kökez, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Yücel ile Çorum Muhtarlar Federasyonu Başkan Vekili aynı zamanda Osmancık Dernekler Federasyonu yönetimi ve davetliler katıldı.

İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Delibalta ve Zonguldak Muhtarlar Federasyonu Başkanı aynı zamanda Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Nas ile federasyon üyelerini ağırlayan Çorum Muhtarlar Federasyonu Başkan Vekili aynı zamanda Osmancık Dernekler Federasyonu Faruk Delibaş katılımcılara teşekkür ederek dernek yönetimini tanıttı ve kendileri ile tek tek tanışma merasimi yapıldı.

Yemekte düzenlenen kaynaşma programında Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, Belediye Başkan Vekili Seher Pirinççi Kökez ile Çorum Muhtarlar Federasyonu Başkan Vekili aynı zamanda Osmancık Dernekler Federasyonu Faruk Delibaş’a, İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Delibalta ve Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı aynı zamanda Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Nas tarafından Federasyonun özgeçmişini anlatan plaket ve kitapçık hediye etti. Kaymakam Akpay, Başkan Vekili Kökez ve Dernek Başkanı Delibaş tarafından Osmancık’ın tarihi sembolize eden çini takdim edildi.

Toplantının ardından Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Yönetimi Osmancık Koyunbaba Köprüsü ile Kandiber Kalesini gezerek tarihi yapılar hakkında bilgi edindiler. Osmancık’ı çok beğendiklerini dile getirerek burada da bir evleri olduğunu belirten federasyon üyeleri günün anısına fotoğraf çekilerek gezi son buldu.