Samsun İli Bafra İlçesinde TEB Şube Müdürü olarak görev yapan ve geçtiğimiz hafta TEB Çorum Şube Müdürlüğüne tayini çıkan Tekin Gürbüz ilk ilçe ziyaretini Osmancık’a gerçekleştirdi.

TEB Bankası Çorum Merkez Şube Müdürü ve KOBİ Müşteri İlişkileri Yönetici Yardımcısı Osmancık’ta ziyaret yaptı. TEB Bankası Çorum Merkez Şube Müdürü Tekin Gürbüz ve Kobi Müşteri İlişkileri Yönetici Yardımcısı Taner Küçük ile bir dizi tanışma ziyaretlerinde bulundular.

Gürbüz, ilk ziyaretlerini Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör ve Osmancık Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Cebeci'ye yaptı.  Sosyal mesafe kurallarına uyularak gün içerisinde yapılan ziyarette, Bilge Otomotivcilik işletme sahipleri Selim ve Sakin Bilge, Erkunt Traktör işletme sahibi Belediye Meclis Üyesi Ahmet Özoğlu, Cebeci Kırkambar işletme sahibi Erol Cebeci, Güney Mağaza ve Ben Sen Mağazası işletme sahibi Gürsel Güney, Grup Hanyapı-Hanısı işletme sahibi Mustafa Gülümser ile Mimar Özgür Şahin ziyaret edilerek bir araya gelindi.

Ziyaretler sonrasında Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Başkan Yardımcısı Hüseyin Cebeci, Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Karabacak Mobilya Mağazaları Sahibi Ali Karabacak ve TEB Bankası Çorum Merkez Şube Müdürü Tekin Gürbüz yemekte bir araya geldi. 

Bankası olarak Çorum ve tüm ilçeler başta olmak üzere Osmancık’a da ayrı bir önem verdiklerini ifade eden Müdür Gürbüz, belediye ve esnaflarına da hizmet vermekten memnuniyet duyacaklarını ifade ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ziyaretten duyulan memnuniyeti dile getiren ev sahipleri ise, her banka şubesinin il, ilçe ve halk için önemli olduğunu vurgulayarak, iş ve işlemler noktasında kolaylık sağlanmasından memnuniyet duyacaklarını belirttiler.