Sınav Eğitim Kurumları, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle program düzenledi.

Yıldız Park’ta gerçekleşen programa Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, ÇESOB Başkanı Recep Gür, Sungurlu Emniyet Müdürü İrfan Korkmaz, Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Selim Aydın, Oto Tamirciler Odası Başkanı Necmettin Uzun, Sınav Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Selami Tüysüz, Okul Aile Birliği Başkanı Ali Karabacak, Yayla Haber Genel Yayın Yönetmeni Hacı Odabaş ve okul öğretmenleri katıldı.

‘EĞİTİMİN ÖNEMİ GÜNDEN GÜNE ARTIYOR’

Programın açış konuşmasını yapan Sınav Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Selami Tüysüz, modern dünyanın en önemli yapı taşlarından birinin eğitim olduğunu belirterek, eğitimin öneminin günden güne arttığını ve burada en önemli görevinde eğitimlere düştüğünü söyledi.

‘ÇORUM’A VE OSMANCIK’A HİZMET ETMENİN HAKLI GURURUNU YAŞIYORUZ’

Çorum’da Sınav Eğitim Kurumları olarak birçok başarıya imza attıklarını ve dur durak bilmeden çalışmalarına devam ettiklerini de dile getiren Selami Tüysüz, “Çorum’da eğitim neferleri olarak Özel Sınav Anadolu Lisesi, Osmancık Sınav Koleji, Sınav Kurs Merkezi, İlk Ada Etüt Merkezi ve Yediiklim Akademi KPSS kursumuzda 7’den 70’e her yaştan öğrenciye ulaşmak adına tüm öğretmenlerimiz ile birlikte Çorum ve Osmancık halkına hizmet etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bu yolda bizimle beraber yürüyen, emeklerini esirgemeyen öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Kıymetli meslektaşlarım, hepimizin bu millet için çok kıymetli gençler yetiştireceğine inanıyorum.” diye konuştu.

‘VAZİFEMİZ ÖĞRENCİLERİMİZE REHBER OLMAK’

Konuşmasında Atatürk’ün “Öğretmenler, yeni nesli, Cumhuriyetin fedakâr öğretmen ve eğitimcilerini, sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil sizin eseriniz olacaktır” sözünü de hatırlatan Tüysüz, “Başöğretmen Atatürk, bu yolda bizlere düşen görevin önemini vurgulamıştır. Asıl vazifemiz Sınav ailesi olarak eğitim ve öğretim hayatına devam eden öğrencilerimize rehber olmak, yollarına ışık tutmaktır” ifadelerini kullandı.

Programda Kampüs Müdürü Ahmet Yıldırım, Okul Aile Birliği Başkanı Ali Karabacak, kurum öğretmeni Fevzi Alper ve kurumun en genç öğretmeni Buket Çalışkan da günün anlam ve önemine binaen birer konuşma yaptılar.

EMEĞİ GEÇENLERE PLAKET

Gecenin sonunda kuruma olan emeklerinden dolayı Osmancık Sınav Koleji Kampüs Müdürü Ahmet Yıldırım, Sınav Anadolu Lisesi Müdürü Nurhan Dilbaz, Sınav Kurs Merkezi Müdürü Sezgin Yılmaz, Yediiklim Akademi Müdürü Ayten Arslan Bilir, Osmancık Kurs Merkezi Müdürü Hasan Zeray, İlk Ada Özel Öğretim Kursu Müdürü Mehmet Çetin ve Buket Çalışkan’a plaket takdim edildi. Kurum öğretmeni İsmail Hakkı Akçal’ın adına ise plaketini Fevzi Alper aldı.

Müzikli eğlencenin ardından program sona erdi.

(Haber Merkezi)