Salih Dölcü, 3 Şubat 2018 Cumartesi günü yapılacak Osmancık Şoförler ve Nakliyeciler Odası Genel Kurulu’nda oda başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Osmancık’taki şoför ve nakliyeci esnafı arasında birlik ve beraberliğin sağlanması için aday olduğunu ifade eden Salih Dölcü, adaylığıyla ilgili yaptığı açıklamada şöyle dedi:

“Odamızın 3 Şubat Cumartesi günü yapılacak olan seçiminde görevi layıkıyla yapacağımızı düşündüğüm için aday olduğumu açıkladım.

Seçildiğim takdirde ilk ve tek prensibimiz tüm üyelerimize adil yaklaşımda bulunmak olacak.

Üyelerimizin bizi bu göreve layık görmesi halinde ayrımcılıktan uzak birlik ve beraberlik içerisinde şoför esnaflarımızla istişareli şekilde görevimizi yerine getireceğiz.

Tüm yönetim kurulu üyelerinin telefonları 7 gün 24 saat açık olacak ve üyelerimizin sıkıntılarına anında çözüm üretmeye çalışacağız.

Son günlerde gündemi oldukça meşgul eden taksici ve yazıhaneci esnaflarımızın sorunları ile de yakından ilgilenerek en kısa sürede çözüme kavuşturacağız.

Taksici ve yazıhaneci esnafının birlik ve beraberliğini sağlayarak güç birliği oluşturacağız.

Bizi desteklesin veya desteklemesin, seçilmemiz halinde tüm üyelerimize eşit ve adil yaklaşacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Gruplaştırıcı değil birleştirici olmak için bu göreve talip oldum. Bizim ulaşamadığımız ve bize ulaşamayan hiçbir üyemiz kalmayacak. Şoför esnafımıza ve Osmancık´a seçimimizin hayırlı olmasını diliyorum”