Osmancık’taki şoför ve nakliyeci esnafı arasında birlik ve beraberliğin sağlanması için aday olduğunu ifade eden Salih Dölcü, adaylığıyla ilgili yaptığı açıklamada şöyle dedi:

Dölcü; "Odamızın yapılacak olan seçiminde bu görevi layıkıyla yapacağımızı düşündüğüm ve güvendiğim için aday olduğumu açıkladım.

Oda Başkanlığına seçildiğim takdirde ilk ve tek prensibimiz tüm üyelerimize adil ve dürüst yaklaşımda bulunmak olacaktır. Oda üyelerimizin bizi bu göreve layık görmesi halinde ayrımcılıktan uzak birlik ve beraberlik içerisinde şoför esnaflarımıza, istişareli şekilde görevimizi en iyi şekilde yerine getireceğime inancım sonsuz.

Tüm yönetim kurulu üyelerinin ve kendimin cep telefonları yedi gün yirmi dört saat açık olacak ve üyelerimizin sıkıntılarına anında çözüm üretmeye çalışacağız.

Bizi desteklesin veya desteklemesin, seçilmemiz halinde tüm üyelerimize eşit ve adil yaklaşacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Ayrıştırıcı ve gruplaştırıcı değil, birleştirici ve el ele olmak için bu göreve talip oldum. Bizim ulaşamadığımız ve bize ulaşamayan hiçbir üyemiz kalmayacak. Tüm talep ve şikayetler dikkate alınarak çözümler üretilecek. Şoför esnaflarımıza ve Osmancık'a seçimimizin şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Salih Dölcü 1977 doğumlu, Osmancık Lisesi mezunudur. Esnaflık yapan Dölcü evli ve üç çocuk babasıdır.