Rüzgar Unlu Mamulleri, Osmancık halkının hizmetine açıldı.

Uzun yıllardır Hacıköy’de hizmet veren Rüzgar Unlu Mamulleri, Osmancık’ta da hizmet vermeye başladı.

İşletmeciliğini Hakan Akbıyık’ın yaptığı Rüzgar Unlu Mamulleri’nde aradığınız hamur işlerinin her türlüsünü bulmanız mümkün.

Kızılırmak Mahallesi Adnan Menderes Caddesi Belediye yanı Turkcell karşısındaki dükkanında deneyimli kadrosu ile hizmet veren Rüzgar Unlu Mamulleri’nde ekşi mayalı, köy ekmeği, bazlama, haşhaşlı sac üstü, burma çörek, pide, lahmacun ve pizza çeşitleri ile müşterilere hizmet sunuluyor.

Sabah 07.00’de hizmet vermeye başlayan Rüzgar Unlu Mamulleri el emeği ve el usulü anne eli değmiş damak tatlarınıza hitap edecek şekilde özenle hazırlanan hamur işleri; uzman, deneyimli kadrolarının özverili çalışmaları ile şaheserler sunmakta.

Bunların yanı sıra işletmelerindeki hizmetten bahseden Hakan Akbıyık; “Ev eriştesi ve çorbalık çeşitlerinin de satıldığı işyerimizde menü çeşitlerini ister mekanın nefis ortamında vakit geçirerek, isterseniz de ev ve işyerlerinize sipariş vererek bu lezzetin tadına varabilirsiniz. Ayrıca işletmemizde; düğün, nişan, sünnet, özel gün, mevlit gibi tüm etkinliklerinizde toplu sipariş hizmeti de vermekteyiz. Evinizden hazırlatıp getirdiğiniz içli pide günün her saatinde açık olan fırınımızda pideleriniz yapılmaktadır. Alo paket 0531 583 11 01 nolu numaradan arayarak sipariş verebilirsiniz” dedi.

Akbılık, 11 Nisan 2019 Perşembe günü saat 13.30’da gerçekleştirilecek olan Rüzgar Unlu Mamulleri işyerinin açılışına tüm Osmancıklıları davet etti.