Osmancık ilçesinde uzun yıllardır pirinç ve un sektöründe faaliyet gösteren Kanıtemiz Gıda, alanında örnek markalar arasında gösteriliyor.

Osmancık’ın köklü firmalarından olan Kanıtemiz, kaliteyi ve damak tadını ilke edindiği pirinç ve un sektöründe yoluna emin adımlarla devam ediyor. Bünyesinde “Kanıtemiz Osmancık Pirinci” ve “Osmancık Güven Un” markalarını bulunduran Kanıtemiz Gıda’nın Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Kanıtemiz ve oğlu Erdal Kanıtemiz sektörün dünü ve bu günü ve ileriye dönük hedeflerini şu şekilde açıkladılar:

‘İLÇENİN BEYAZ ALTINI OSMANCIK PİRİNCİ’

“İlçemizden geçen Kızılırmak bize Allah’ın bir lütfudur.

Osmancık pirincimiz dünya markası haline geldiyse bunda en büyük pay sahiplerinden biriside Kızılırmak’tır.

Pirincimiz tüm dünyaya ün salmıştır. Her yıl giderek artan, kalitesiyle ve tadıyla damakta hoş bir lezzet bırakan Osmancık pirinci, ilçemizin beyaz altınıdır.

İlçemizde yılda 25 ila 30 bin ton üretilen pirinç, birçok ailenin de geçim kaynağı olmaktadır.

İnsanlar kalitesinden dolayı Osmancık pirincini tercih etmektedir. Bizde bu nedenle Kanıtemiz Gıda olarak beyaz altınımız olan Osmancık pirincimizi en güzel şekilde işliyoruz.

Türkiye’nin bilinen en kaliteli markası olma yolunda çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.

Yeni ürün çeşitlerimizle ve stratejik ortaklıklar ile sektörün lider kuruluşu olma özelliğini korumaktayız.

Allah’ın ilçemize bahsettiği Kızılırmak ve devamında gelen kaliteli pirincimizi, çevre bilincine sahip teknoloji, insan odaklı yatırımlar, birlikte çalışma ve başarma ruhu ve en önemlisi de müşteri memnuniyetini ön planda tutmayı kendimize ilke ediniyoruz.

‘OSMANCIK PİRİNCİ DÜNYA MARKASI OLDU’

Pirinç üretimindeki kalitemizle Osmancık pirincimiz bir dünya markası haline geldi.

Ülkemizin hangi bölgesinde olursak olalım pirinç denildiğinde akla ilk Osmancık gelir.

Trakya’dan, Sinop’tan, Samsun’dan birçok çeltik havzasına kadar Türkiye’nin yüzde 80’inde Osmancık pirinci ekilmektedir.

Pirincimizin kalitesinden dolayı Rusya’nın yanı sıra Bulgaristan ve Ukrayna’da da ekildiğini biliyoruz. Böyle verimli ve kaliteli bir pirinç ilçemizin dünyaya açılmasına bir vesiledir.

‘KALİTE, GÜVEN VE YENİLİKLERİN ÖNCÜSÜ’

Geçmişten günümüze kadar ürünlerinin kalitesini ve çeşitlerini giderek artıran firmamız sektördeki ileri teknoloji gelişmeleri takip ederek sürekli olarak kalitesini ve güvenirliliğini kanıtlamıştır.

Kanıtemiz Gıda olarak un ve pirinç sektöründe her zaman kaliteyi ön planda tutuyoruz.

Ürün çeşitlerimiz ilk yıllarda ekmeklik ve pastalık unlarla sınırlı kalırken şimdi ise ekmeklik, pidelik, baklava & böreklik, simitlik, pastalık, Trabzon (Vakfıkebir) ekmeği, kırmızı, yeşil un gibi çeşitlerimizle geniş bir yelpazeye sahiptir.

İmalattaki değişimlerle kalite kontrol çalışmalarında yenilikleri her zaman takip etmekteyiz.

Gelişen un ve pirinç sektöründe teknolojiyi de yakından takip ederek çağa sürekli ayak uydurmaktayız.

Un ve pirinç sektöründe Türkiye’nin bilinen en kaliteli markası olma yolunda çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Önceliğimiz tartışmasız olarak kalite ve değerinden ödün vermeden insan sağlığına en uygun ürünleri üretmektir.

Bizim işimiz insana odaklı bir iştir. İnsan sağlığını tehdit edecek hiçbir hammadde ürünlerimizde kullanılmamaktadır”