Beylerçelebi Camii de Öğle namazından önce Mevlid-i Şerif okunmasının ardından namaz sonrası Camii bahçesinde açılan sergide, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından çekilen fotoğraflar yer aldı.

Sergiyi gezen protokol ve vatandaşlar daha sonra 15 Temmuz Anı Defteri'ne duygu ve düşüncelerini yazarak imzaladı. Sergi açılışına İlçe Kaymakamı Ayhan Akpay, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, İlçe Emniyet Müdürü Haluk Karslıoğlu, Jandarma Komutanı J. Üsteğmen Nuri Uyar, Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Eskiadam, Milli Eğitim Müdürü İdris Makineci, İlçe Müftüsü Dr. Eyyup Aydın, AK Parti İlçe Başkanı Şerif Okudan, MHP İlçe Başkanı Satılmış Karatağ, İYi Parti İlçe Başkanı Mustafa Sefer Boyacı, CHP İlçe Başkanı Sadık Eker, Osmancık Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Mustafa Sarı, daire amirleri, sivil toplum kuruluşların temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından çekilen fotoğraflar yer aldığı fotoğraf sergisinde aralarında Osmancık’tan da hazırlanmış fotoğraflarında yer aldığı sergi katılımcılar tarafından gün boyu gezilerek incelendi.