Osmancık Kent Konseyi Toplantısı gerçekleştirildi. 
Toplantıya Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Başkan Yardımcısı Hüseyin Cebeci, Meclis Üyesi Ahmet Özoğlu, Kent Konseyi Başkanı Ayhan Yılmaz Eravcı ve Kent Konseyi üyeleri katıldı. 
Toplantıda çeşitli konulara ilişkin görüş alışverişinde bulunularak, kararlar alındı.
Kent Konseyi Başkanı Ayhan Yılmaz Eravcı, toplantıya katılan Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Başkan Yardımcısı Hüseyin Cebeci, Meclis Üyesi Ahmet Özoğlu ve Kent Konseyi üyelerine teşekkür ettiğini söyledi. 
Osmancık Kent Konseyi toplantısında alınan kararlar şöyle:
1- Cenaze ve Belediye Kültür ve Sosyal Hizmetlerinin Duyurulması :
Osmancık Belediyesinin yapacağı , yapmış olduğu hizmetlerinin ve Osmancıklı hemşehrilerimizden rahmeti rahmana kavuşanların cenaze merasimi duyurularının  halkımızın haberdar edilebilmesi için sosyal medya ve SMS ile bilgilendirme yapılması konusunda gerekli çalışmaların yapılmasının sağlanmasının istenilmesine oylama sonucunda;  oy birliği ile karar verilmiştir.
2- Osmancıkta bulunan sahabe türbesi ve  ibrikdar camii: 
Osmancık Kent Konseyi ilçemize maddi ve manevi anlamda katkı sağlayacağı düşüncesi ile halkımızın talebi üzerine  Osmancık Kızılırmak Mahallesi Adnan Menderes Caddesi ile Çorum Caddesi arasında kalan  ara sokakta bulunduğu araştırmalarımız neticesinde elde edilen ve yazımız ekinde bilgi ve belgeleri gönderilen Peygamber efendimizin su testisini taşıyan sahabe  Hazreti İbriktar efendimizin türbesinin ortaya çıkarılması için  Osmancık Belediyesince gerekli işlemlerin yapılmasının sağlanmasının istenilmesine oylama sonucunda; oy birliği ile karar verilmiştir.
3- Kültürel faaliyetler: 
Osmancık Kent Konseyi olarak  ilçemizin kültürel ve sosyal faaliyetler açısından bir ivme kazanabilmesi için kültürel ve tarihi yerlerin görülmesi için gezi, tiyatro, konser ve konferans vb. etkinlikler yapılması için Osmancık Belediyesi  ile koordineli olarak ortaklaşa çalışmalar yapılmasına  oy birliği ile karar verilmiştir.
4- Osmancık Belediyesi Başkanlığına Teşekkür: 
Yıllardır halkımızın özlemle beklediği Osmancık Belediye Başkanlığının yapmış olduğu  ‘’Pırlanta Pirinç Festivali’’ organizasyonu ve diğer hizmetlerden dolayı Belediye Başkanlığına ve emeği geçen herkese Kent Konseyi olarak halkımız adına teşekkür edilmesine oy birliği ile karar verilmiştir.
İş bu karar tarafımızdan tanzim ve imza edilmiştir. Alınan bu kararın bir suretinin Osmancık Belediyesine bildirilmesine karar verilmiştir."