Osmancık Kent Konseyi Başkanı Ayhan Yılmaz Eravcı, Osmancık Haber’i ziyaret etti. 
Geçtiğimiz günlerde Murat Gökgöz’ün tekrar aday olmadığı ve tek adayla gidilen seçimde Ayhan Yılmaz Eravcı konsey başkanlığına seçilmiş, ardından çalışmalara başlamıştı. 
2014-2017 yılları arasında Kent Konseyi Başkanlığı görevini yapan Türk Diyanet Vakıf Sen Osmancık Temsilcisi Şeyh Hasan Camii İmam Hatibi Ayhan Yılmaz Eravcı, tek aday olarak katıldığı seçimde yapılan açık oylama soncunda konseyin yeni başkanı oldu. Eravcı, Kent Konseyi Başkanı olarak Osmancık’a hizmet etmek için kolları sıvadı.
Osmancık Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Selma Çetindere’yi ziyaret eden Osmancık Kent Konseyi Başkanı Ayhan Yılmaz Eravcı, “Önce Osmancık, öncü Osmancık” parolasıyla bütün bileşenleri ile birlikte istişareli olarak Osmancık için çalışacaklarını belirtti.
Eravcı, “Kent konseyleri kentin sorunları ve sorunların çözümü için vardır. Ortak akıl ile sorunları çözüme kavuşturmak için elimizden geleni yapacağız. 
İlçemizin sorunları için belediyemize ve meclis üyelerimize çözüm teklifleri sunacağız. Belediye meclisimiz tekliflerimizi önerilerimizi toplantılarında değerlendirip uygun olanları yapacaktır diye düşünüyorum” dedi.
Çetindere ise yeniden Kent Konseyi Başkanlığa seçilen Türk Diyanet Vakıf Sen Osmancık Temsilcisi Şeyh Hasan Camii İmam Hatibi Ayhan Yılmaz Eravcı’yı tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.