Osmancık'ta yayın hayatını sürdüren Osmancık Gazetesi, 10. kuruluş yıldönümünü okuyucuları ve protokol üyeleri ile birlikte kutladı.

2009 yılında yayın hayatına başlayan Osmancık Gazetesi 10. Yılını Tabiat Park’ta verilen yemekle kutladı.

Osmancık Gazetesi, yayın hayatında 9 yılı geride bırakarak 10. yılına girdi. Bilal Çevrim tarafından kurulan ve 2014 yılından bu yana yayın hayatına Özkan Özçelik ile devam eden Osmancık Gazetesi 10. yılını Şehit Mustafa Ayna Tabiat Parkı’nda düzenlenen yemekle kutladı.

Yemeğe Belediye Başkanı Hamza Karataş, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Işık, Emniyet Müdürü Bahadır Vurgun, Jandarma Komutanı Tevfik Kara, CHP İlçe Başkanı adına Özhan Arslan, MHP İlçe Başkanı Satılmış Karatağ, İyi Parti İlçe Başkanı Mustafa Boyacı, TEDAŞ Osmancık Bölge Müdürü Mehmet Mucur, Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mürsel Gökyar ve gazeteciler katıldı.

Belediye Başkanı Hamza Karataş düzenlenen yemek için Osmancık Gazetesi’ne teşekkür ederek, "Gazetecilik fedakarlık isteyen bir meslektir. Bazen gece yarılarına kadar yağmur çamur demeden olay yerine giderek özverili şekilde haberleri vatandaşlar ulaştırıyor. Biz de belediye olarak birçok faaliyet yürütüyoruz. Yapılan faaliyetlerimizin hepsini kamuoyuna duyurma şansımız olmuyor. İlçemizde faaliyet gösteren gazetelerimiz sayesinde faaliyetlerimizi kamuoyuna duyurmamızı sağlıyor. Yine kamuoyunu sağlık, kültür, eğitim gibi konularda halkımızı bilgilendirme konusunda da ciddi bir fonksiyonu yerine getiriyor. Özverili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Osmancık Gazetesi Sahibi Özkan Özçelik ise kendilerini kırmayıp programa katılmalarından dolayı herkese teşekkür etti.