Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, ilçenin son yıllarda büyük bir değişime uğradığını, ilçe halkının değişime hep birlikte tanıklık ettiğini belirtti.

Başkan Karataş, farklı mahallelerden bir araya gelen kadınlara ilçedeki yatırımları gezdirdi. Başkan Karataş ayrıca AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Fazile Gülden Tökel ve Kadın Kolları üyelerine de yatırımlar ve projeler hakkında bilgi verdi.

Karataş, "Osmancık değişiyor. Tarihi değişime hep birlikte tanıklık ediyoruz. Farklı mahallelerden hemşehrilerimizle birlikte çalışmalarımızdan bazılarını yerinde inceleyerek bilgi verdik. Değerli vakitlerini bizlere ayırdıkları için teşekkür ediyorum" dedi.

Başka bir gezi çerçevesinde ise AK Partili kadınları bilgilendiren Karataş, "Yatırımlarımızı hemşehrilerimize yerinde anlatıyoruz. Kent Park, Osmancık Kalesi Restorasyonu, Şehirlerarası Otobüs Terminali, Sel Kanalı, Dereboğazı İçme Suyu Barajı, Yeni TOKİ Konutları, Huzur Evi, Kapalı Yüzme Havuzu, Organize Sanayi Bölgesi, Atık Su Arıtma Tesisi, Adatepe Seyir Terası, Gemici Tabiat Parkı... Bize değerli vakitlerini ayıran Ak Parti Kadın Kollarına teşekkür ederiz" ifadesini kullandı.