Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Okul Aile Birliği yönetimi, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör’ü ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Cebeci’yi makamında ziyaret etti.

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Hilmi Yedekçi, Yönetimden Selma Çetindere, Mustafa Gömeç ve Okul Müdürü Sefa Kayalı ile Okul Müdür Yardımcısı Hakan Kocamanoğlu Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör’ü ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Cebeci’yi makamında ziyaret etti.

Okul Aile Birliği Başkan ve yönetimi, 31 Mart yerel seçimlerinde Osmancık Belediye Başkanı seçilen Gelgör’e ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Cebeci’ye şehre kazandıracak yatırımların yanı sıra eğitime de vereceği ek desteklerden dolayı teşekkür ederek, okulları Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu hakkında sorunlarını ve taleplerini dile getirdi.

Başkanlık makam odasında gerçekleşen ziyarette Okul Aile Birliği Başkanı Hilmi Yedekçi, Osmancık M.A.E. Ortaokulu’nda yaşanan sorunları ve eksiklikleri anlatarak yardım talebinde bulundu.

Okul Aile Birliği Başkan ve yöneticilerine ziyaret için teşekkür eden Başkan Gelgör; okuldaki eksikliklerin giderilmesi adına gerekli malzemeleri temin ettireceğini belirtti.

Okul Müdürü Sefa Kayalı, okul hakkında bilgiler vererek en kısa sürede Başkan Gelgör’ü okullarında ağırlamak istediklerini belirterek, başkanlık süresince vereceği hizmetler için başarılar diledi.

Ziyaretten dolayı Başkan Gelgör, Mehmet Akif Ersoy Okul Aile Birliği yönetimine teşekkür ederek sorunların yaz tatili döneminde halledileceğini dile getirerek notunu aldı.