Osmancık Muhtarlar Derneği yönetimi, gazetecilerle istişare toplantısında bir araya geldi.

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlere start verilmesinin ardından adayların çalışmaları yoğun bir tempoda devam ediyor.

Osmancık Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Delibaş, yönetim kurulu üyeleri, Emekliler Derneği Başkanı, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Selma Çetindere ve basın mensupları ile bir araya gelerek istişare yaptı.

Toplantı, Osmancık Şehit Muzaffer Ayna Tabiat Parkında düzenlendi.

Toplantının amacından bahseden Osmancık Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Delibaş, “Önümüzdeki 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde bilindiği üzere Belediye Başkanı ile köy ve mahalle muhtarları seçimi gerçekleşecektir. Biz dernek olarak yönetimde bulunan arkadaşlarımız ve dernek başkanları ile basın arasında haftada bir gün düzenli istişare toplantısı düzenleme kararı aldık. Bu ilk toplantımız. İnşallah dernek olarak muhtarlarımız ve başkanlarımız adına iyi olan neyse ondan yanayız. Toplantımız inşallah Osmancık için hayırlara vesile olur.

Seçim çalışmaları esnasında bulunan tüm adaylarımız bizim için çok değerlidir. Hiç biri için ayrım yapmayız, yaptırmayız. Seçilen belediye başkanımız ve mahalle ile köy muhtarlarımız olacaktır. Kendilerini tebrik edip çalışmalarında başarılar dileyeceğiz” dedi.