Ak Parti Çorum Milletvekili ve İçişleri Komisyon Üyesi Avukat Oğuzhan Kaya, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü̈ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başta Çorum ve ilçelerinde görev yapan gazeteciler olmak üzere basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayan Kaya, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Demokrasi kültürünün ayrılmaz bir parçası olan medya, halkın tarafsız ve doğru haber akışı ile bilgilendirilmesi hususunda en temel görevi yerine getirmektedir.

Basın çalışanlarımızın halkın haber alma özgürlüğü çerçevesinde kamuoyunun doğru ve eksiksiz bilgilendirilmesi için gösterdiği çaba ve özveri takdire şayandır.

15 Temmuz süreci gibi ülkemizin zor günlerinde de basın mensuplarının vatanın bütünlüğü, halkımızın birlik ve beraberliği için gösterdiği mücadele Türk Milletinin takdirini kazanmaktadır.

İlimiz Çorum ve ilçelerinde özveriyle çalışan basın mensupları yayınları ile ilimizin kültürel değerlerine, halkımızın birlik ve beraberliğine, sorunların sağduyu ile çözülmesine katkı vermektedirler.

Medya çalışanlarımızın mesleklerini icra ederken aynı zamanda milli meselelerde de sorumluluk almaları ülkemiz ve milletimiz için önem arz etmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta güzel ilimiz Çorum ve ilçelerinde görev yapan basın çalışanlarımız olmak üzere tüm medya mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum”