AK Parti Osmancık İlçe Başkanlığı tarafından “2002’den 2022’ye vefa” iftar programı düzenlendi. Milletvekili Ceylan iftar programı öncesinde vatandaşlarla bir araya gelerek onlarla sohbet etti.

“Bizim sevdamız dünyanın en büyük 10 ekonomisine girebilmek” Bizim tek sevdamız var. Bizim sevdamız 780 bin kilometrekarede yaşayan milletimizle beraber dünyanın en büyük 10 ekonomisine girebilmek. Biz bunları tek bir kişinin gücü ile yapıyoruz. O da Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gücüyle yapıyoruz. Büyük ve güçlü Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceklerini belirten Milletvekili Ceylan, hep birlikte milleti huzura kavuşturacaklarını söyledi.

Programın düzenlenmesinde herkese teşekkür eden Milletvekili ceylan, “Milletvekilimiz Oğuzhan Kaya'ya, İl Başkanımız Yusuf Ahlatcı'ya, İl Kadın Kolları Başkanımız Meryem Demir'e, İl Gençlik Kolları Başkanımız Muhammed Fatih Temur'a, Osmancık İlçe Başkanımız Şeref Okudan’a, İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Batuhan Atagün’a ve İlçe Kadın Kolları Başkanımız Dilek Uslu’nun nezdinde tüm ilçe teşkilatlarımıza geçmişten günümüze görev alan tüm arkadaşlarımıza ve bu kutlu davaya gönül vermiş kardeşlerimize teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

AK Parti’nin arkasında her zaman ümmetin duasının olduğuna işaret eden Milletvekili Ceylan, “Arkamızda koskoca bir ümmetin duası, yanımızda büyük milletin desteği, önümüzde kahraman ordunun gücü olduğu müddetçe Allah'ın izniyle hiçbir mücadeleden kaçmayız, kaçmayacağız. I·stiklalimiz ve I·stikbalimiz için, Bayragˆımız için, Devlet Ebet Müddetimiz için. Vesayet odaklarına, darbe heveslilerine, kaos tacirlerine, tüm vatan hainlerine kars¸ı her zaman, her daim, her yerdeyiz” diye konuştu.

AK Parti’nin milletin partisi olduğuna işaret eden Milletvekili Ceylan, AK Parti'yi kuran da, iktidara getiren de, girdiği 15 seçimin tamamından sandıktan birinci çıkaran da, verdiği her mücadelede dimdik yanında durarak başarıya ulaşmasını sağlayan da millet olduğunu söyledi.

“Bunun içinde siyasetimizin eser ve hizmet siyaseti olduğunu söylüyoruz” diyen Milletvekili Ceylan, AK Parti kadrolarının teşkilatından, vekiline ve belediye başkanına kadar tüm kademeleri ile millete hizmetkar olmak için göreve talip olmuş insanlardan oluştuğunu kaydetti. AK Parti’nin 20 yılın damga vuran tüm teşkilat mensuplarına teşekkür eden Milletvekili Ceylan, “AK Parti ailesi içinde yer alan her bir kardeşimin Türkiye'nin son 20 yılında elde edilen her bir kazanımda, her bir başarıda, her bir zaferde payı vardır, katkısı vardır, rolü vardır, hakkı vardır. Partimizi medeniyetimizin, tarihimizin ve ülkemizin tüm birikimini ortaya koyan bir büyük resim olarak değerlendiriyoruz” dedi.

Vatandaşın AK Parti’yi kendi evi gibi görmesini isteyen Milletvekili Ceylan, “Türkiye'nin en büyük siyasi teşekkülü, dünyanın da belki en büyük sivil toplum hareketi olan bu parti sizlerin evidir. İnsan kendi evine gitmek, kendi evine sahip çıkmak, kendi evini geliştirmek, büyütmek, güçlendirmek için herhalde davet beklemez. Sadece partimizin değil ülkemizin de en kıymetli birikimi, en önemli tecrübesi, en paha biçilmez zenginliği işte bugün buradadır. Üstelik bu değerli birikim ülkenin ve milletin çok büyük fedakarlıklarla, çok büyük bedellerle sağladığı imkanlar, tahsis ettiği kaynaklar, ayırdığı vakitle elde edilmiştir. Ne parti olarak ne ülke olarak böylesine bir hazineye sırt çeviremeyiz, böyle bir vebalin altına giremeyiz” diye konuştu.

Ülkeyi darbecilerin pençesinde milletini ve vatanını seven halk ile birlikte kurtardıklarını dikkat çeken Milletvekili Ceylan, “Anadolu'yu kendimize hep birlikte vatan yaptık. Milli Mücadele'yi 'Hattı müdafaa yoktur sathı müdafaa vardır.' O satıh bütün vatandır, anlayışıyla kadını erkeği her yaştan, her kökenden, her meşrepten insanımızın seferberliğinde kazandık. Türkiye'yi küresel ve yerli vesayet güçlerinin, darbecilerin, geri kalmışlığın pençesinden AK Parti öncülüğünde verdiğimiz mücadele ile hep birlikte kurtardık. Bugün de ülkemizin içinden geçtiği kritik dönemde aynı anlayışla, aynı inançla, aynı azimle çalışmamız, gayret göstermemiz gerekiyor” şeklinde konuştu.

Birlik ve beraberlik içerisinde mücadeleyi sürdürmenin öneminden bahseden Milletvekili Ceylan, “Cumhuriyetimizin 100'üncü kuruluş yıldönümüne atfen sizlerle birlikte ilan ettiğimiz 2023 hedeflerimize ulaşmak, ülkemizin büyük emek ve zahmetle elde ettiği kazanımlarını korumak, büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasını tamamlamak için yeniden tekrar ve daha kararlı bir şekilde mücadele bayrağını yükselteceğiz. Kendi içimizde birliğimizi, beraberliğimizi, dayanışmamızı güçlü tuttuğumuz müddetçe Allah'ın izniyle üstesinden gelemeyeceğiniz hiçbir mesele, aşamayacağımız hiçbir zorluk, elde edemeyeceğimiz hiçbir zafer yok” diye konuştu. AK Parti ailesinin her bir ferdinin muhalefetin tümünü cebinden çıkartacak birikime, enerjiye, dirayete, kabiliyete sahip olduğunu iddia eden Milletvekili Ceylan, İnşallah 2023 Haziran'ında seçim zaferini beraberce kutlayacak, ülkemizi 2053 taşıyacak yolun taşlarını hep birlikte inşallah döşeyeceğiz. Bu doğrultuda göstereceğiniz gayretler için şimdiden her birinize şükranlarımı sunuyorum. Rabbim doğruların yardımcısıdır” şeklinde konuştu.

İftar Programına Milletvekili Oğuzhan Kaya, BDDK Üyesi Ahmet Aksu, İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş, İl Başkan Yardımcıları Emre Turan, Ali Evlüce, Kadriye Taşdemir, Meral Göz, Başak Gözde Taşkıran, Adife Kanar, İlayda Nur Bodur, İlknur Göktepe, Havva Kahraman, Erhan Yumlu, Necip Kadri Yücel, Etem Ertan Doyran, Abdulbaki Kartancı, Bünyamin Aydemir, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur, Osmancık İlçe Başkanı Şerif Okudan, Osmancık Kadın Kolları Başkanı Dilek Uslu, Osmancık İlçe Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Atagün, Osmancık İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları, Muhtarlar ve AK Parti’mizin kuruluşundan bugüne kadar görev almış teşkilat mensupları ve Osmancıklı vatandaşlar katıldı.