İşletmeciliğini Gökhan Kuytak, Furkan Kuytak ve Bayram Bostancı’nın yaptığı Kuytak Oto Galeri, Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Caddesi No: 73 Osmancık adresinde hizmet vermeye başladı.

Cuma namazı sonrası düzenlenen açılış törenine Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Emniyet Müdürü Haluk Karslıoğlu, Jandarma Komutanı Üsteğmen Nuri Uyar, Osmancık Müftüsü Dr. Eyyup Aydın, SGK Müdürü Mustafa Temizkan, MHP İlçe Başkanı Satılmış Karatağ, Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Eskiadam, Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Dilbaz, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Aker, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nihat Kabakçı, Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Ali Osman Eker, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, daire müdürleri, sanayici ve iş adamları, çarşı esnafları ve çok sayıda davetli vatandaşlar katıldı.

Osmancık Müftüsü Dr. Eyyup Aydın’ın açılış duasının ardından protokol üyeleri tarafından hayırlı olsun dilekleri ile açılış kurdelesi kesildi.

Osmancığın sevilen sanayi esnaflarından Kuytaklar Oto Kaporta sahibi Gökhan ve Furkan Kuytak kardeşlerin ve Bostancı Yapı inşaat malzemeleri, yalıtım ve söve sahibi Bayram Bostancı, deneyim ve tecrübelerini birleştirerek Kuytak Oto Galeri ile sektöre yeni bir iş yeri daha kazandırdılar.

İşletme sahipleri, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan başta protokol üyeleri olmak üzere tüm Osmancık halkına, eş dost ve arkadaşlarına teşekkür etti.

İşletmeciler, yeni iş yerini müşterilerine daha iyi ve kurumsal hizmet vermek amacıyla açtıklarını ifade ederek, kalite ve güveni bir arada sunmayı hedeflediklerini belirterek şu ifadeleri kullandılar:

“İşletmemiz olarak hizmetimize Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Caddesi No: 73 Osmancık adresinde açtık. Kuytak Oto Galeri'de güven ve kaliteyi bir arada sunuyoruz. Osmancıklı hemşerilerimize yeni işyerimizde daha rahat edebilecekleri bir ortamda en iyi hizmeti sunmak istiyoruz. Güven ve kaliteyi temel alan misyonumuz ile en yeni modellerle ihtiyacınız olan her türlü taşıtı siz değerli müşterilerimize sunmak bizim için öncelikli hedefimizdir. Her kesimden talep olabilecek araç çeşitlerimiz mevcuttur” dedi.

İşletmeciler açılışa katılan davetlilerle tek tek ilgilenerek yemek ikramında bulundular.