Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Osmancık ilçesine yaptırılacak olan 357 konutluk Koyunbaba TOKİ Konutları ihalesinin 11 Nisan 2018 tarihinde yapılacağı açıklandı.

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, içerisinde 357 konut, ticaret merkezi ve caminin bulunacağı Koyunbaba TOKİ Konutları ihalesinin 11 Nisan 2018 Çarşamba günü yapılacağını bildirdi.

Başkan Karataş, Osmancık ilçesinin her alanda olduğu gibi TOKİ yatırımlarından da hakkına düşen payı aldığını ve almaya da devam edeceğini kaydetti.

TOKİ Projelerinin seçim beyannamesinde de yer aldığını ve ard arda yükselen TOKİ projeleriyle verdikleri bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını anlatan Başkan Karataş, “şehrimizde konut ihtiyacının karşılanması, özellikle dar gelir grubundaki vatandaşlarımızın konut erişiminin sağlanması için TOKİ ile çalışmalar yaptık. Bunda da önemli ölçüde başarılı olduk. Nitekim görevde bulunduğumuz süre içerisinde 3 TOKİ projesi başlattık.

Bu kapsamda Koyunbaba TOKİ Konutları ihalesi11 Nisan’da gerçekleştirilecek.

357 konut, ticaret merkezi ve camiden oluşan Koyunbaba TOKİ konutlarının da şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde açıklamada bulundu.