Osmancık'ta hızla faaliyet gösteren adından sıkça bahsettiren, velilerin çocukları için tercih ettiği Özel Osmancık Kariyer Akedemi başarısı ile dikkat çekmeye devam ediyor.

24 Kasım Öğretmenler Gününde öğretmenlerini Osmancık Kekik Et Evi'nde akşam yemeğinde bir araya getiren Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yücel Kurşun ve Kurucu Müdürü Alican Duman tüm öğretmenlerinin bu özel gününü kutladı.

Özel Osmancık Kariyer Akademi çalışan öğretmen ve aileleri ile Kekik Et Evi'nde samimi bir ortamda gerçekleşen yemeğin ardından Ahmet Gürbüz öğretmenin sazlı sözlü fasılı ile kutlama devam etti. Osmancık Kariyer Akademi Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yücel Kurşun; Öğretmenlerin Gününü Kutlayarak sözlerine şöyle devam etti.

Kurşun; "Öğretmenler geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin en önemli rehberi yol göstericisidir. Ülkemiz muassır medeniyetler seviyesine yükselecekse öğretmenlerimizin özverili çabaları, onların fedakarlıkları ile ülkesinin değerlerine saygılı geleceğine emin adımlar ve azimle yürüyen gençler yetiştirmesi ile mümkün olacaktır.

Gelecek gençlerimize, gençlerde öğretmenlerimize emanettir. Ülkenin geleceği için en önemli meslek öğretmenliktir. Başöğretmenimiz Atatürk başta olmak üzere, öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun" dedi. Özel Osmancık Kariyer Akademi Kurucu Müdürü Alican Duman 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı ve modern Dünyanın en önemli yapı taşlarından birinin eğitim olduğunu belirtti.

Duman; "Eğitimin günden güne arttığını ve burada en önemli görevin de eğitimcilere düştüğünü bizler biliyoruz. Çorum’un Osmancık ilçesinde birçok başarıya imza atacağımıza ve durdurarak bilmeden çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. 7'den 70'e her yaştan öğrenciye ulaşmak adına tüm öğretmenlerimiz ile birlikte Osmancık halkına hizmet etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bu yolda bizimle birlikte yürüyen, emeklerini esirgemeyen öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Kıymetli meslektaşlarım, hepimiz bu millet için kıymetli gençler yetiştireceğimize inanıyorum ve sözlerimi Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün şu sözüyle tamamlamak istiyorum. Öğretmenler! Cumhuriyet, fikren, ilmen, fennen, bedenen kuvvetli ve yüksek seciyeli muhafızlar ister. Yeni nesli bu nitelik ve kabiliyette yetiştirmek sizin elinizdedir" dedi. Günün anısına Kurşun ve Duman tarafından öğretmenlerin adına düzenlenmiş el yapımı özel takvim hediye takdim edildi.