Kargı Belediye’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği bu yıl da yoğun katılımla gerçekleşti.

Kargı Belediyes’ne ait Çayır Mevkii’nde bulunan Su Dünyası’nda verilen iftar yemeğine Ak Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve 22. Dönem Çorum Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu, Ak Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Kargı Kaymakamı Emre Çifci, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Ak Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Ak Parti 2. Sıra Çorum Milletvekili Adayı Av. Oğuzhan Kaya, Ak Parti Çorum 4. sıra Milletvekili Adayı Serap Yıldırım, CHP Çorum 2. Sıra Milletvekili Adayı Burçin Solmaz Polat, Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir, Ak Parti Osmancık İlçe Başkanı Hakkı Güngör, CHP Kargı İlçe Başkanı Kemal Dümenci, MHP Kargı İlçe Başkanı Raşit Erdoğan, Çorum İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, Kargı İl Genel Meclis Üyeleri Mustafa Yıldız, Mesut Tuğrel, Çorum İl Genel Meclis Üyesi Yıldız Bek, Belediye Meclis Üyeleri Fahri Özdemir, Nevzat Kuzu, Mehmet Fatih Aktepe, İbrahim Eken, Gani Emrah Tolga, Sadık Erikçi, İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Mustafa Topal, Kargı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Muhammet Kadir Demir, Kargı Orman İşletme Müdürü Mustafa Bayraktar, Kargı Milli Eğitim Müdürü Metin Küçükaydın, Ak Parti Kargı Kadın Kolları Başkanı Esra Peker, Ak Parti Kargı Gençlik Kolları Başkanı Emre Üstünel, Kargı Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Hacı Odabaş, köy ve mahalle muhtarları ile binlerce vatandaş katıldı.

Misafirleri Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen karşıladı. Tüm masaları gezen Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, misafirlere hoş geldiniz diyerek sohbet etti.

Ezanın okunmasının ardından oruçlar açıldı. Yemeklerin yenilmesinin ardından Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen bir selamlama konuşması yaptı. Başkan Şen, Ramazan ayının mübarek olmasını temenni etti.

Ardından AK Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir bir konuşma yaptı. Birlik ve beraberlik içerisinde bir Ramazan ayına erişmekten dolayı mutlu olduğunu belirten Başkan Özdemir, ‘’Tüm misafirlerimize hoş geldiniz diyorum. Ramazan ayının bereketli ve mübarek olmasını temenni ediyorum. Böylesine güzel bir ortamda birlik ve beraberlik içerinden iftarımızı açtık. Allah ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmasın’’ dedi.

KARGI BİRLİĞİN VE SEVGİNİN KENTİ OLACAK

Ardından Ak Parti Çorum Milletvekili Adayı Oğuzhan Kaya bir konuşma yaptı. Kaya, "Öyle bir davada, öyle bir yoldayız ki ne kadar hamd etsek azdır. Recep Tayyip Erdoğan gibi bu ümmetin umudu, mazlum milletlerin umudu bir insanın yol arkadaşıyız.

Nasip oldu bu bölgeden bizi ikinci sıra milletvekili adayı koydu. Hepsine sonsuz şükranlarımı arz ediyorum. Ben bu bölgenin çocuğum. Osmancıklı olduğum kadar Kargılıyım. Kargı'ya haftanın iki günü geliyorum. Bilmediğim köyü yok. Esnafımızı, teşkilatımızı tanıyoruz. Kargı’mızın sorunlarını biliyorum. Milletvekili arkadaşlarımızla birlik beraberlik içerisinde Kargı’nın sorunlarına çözüm üreteceğiz. Bütün bunları da yaparken Kargı’da birliği beraberliği kardeşliği sağlayacağız.

Artık Kargı kardeşliğin, birliğin, sevginin kenti olacak. Belediyemizle, ilçe teşkilatımızla, muhtarlarımızla, partimizdeki eski yeni arkadaşlarımızla bu yolda yürüyeceğiz. Birliği beraberliği sağladığımızda başarıda gelecektir. Derdi olan herkes zaman gözetmeksizin bizlere ulaşabilir. Her türlü soruna çözüm olabilmek için elimizden geleni yapacağız’’ dedi.

CEYLAN: "KARGI BUGÜN BİR BAŞKA GÜZEL"

Ardından Ak Parti Çorum Milletvekili ve 1. Sıra Adayı Ahmet Sami Ceylan bir konuşma yaptı. "Kargı bugün bir başka güzel" diyen Ceylan, ‘’Bugün burada bu programla bizleri kaynaştıran, buluşturan öncelikle belediye başkanımıza, ilçe teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Bir yola çıktık. 24 Haziran’da bir yola çıktık.

Allah nasip ederse 24 Haziran'da Türkiye’nin yeniden şahlanış günü olacak. 24 Haziran’da inşallah o gün sadece Türkiye’nin değil, dünyadaki tüm mazlum insanların umut ışığı olacak. Çünkü öyle bir lidere sahibiz ki. Sadece Türkiye’de değil tüm dünyada herkes sadece Recep Tayyip Erdoğan’a el uzatıyor. Biz burada huzur içerisinde iftarımızı yapıyoruz. Ama Afkanistan’da, Irak’ta, Pakistan’da, Suriyede yaşayan Müslüman kardeşlerimiz maalesef iftarlarını bombalar altında yapıyorlar.

Böyle huzurlu bir ülke yaşıyoruz. Ama birileri ta ki gezi olaylarından bu tarafa, 17-25 Aralık ve en sonda hain FETÖ terör örgütünün 15Temmuz’da gerçekleştirmeye çalıştığı darbe girişimi. Ama şunu unuttular. Bu millette öyle bir feraset var ki ülkesini ne parçalatır nede böldürtür. Kargı’dan şunu söylemek istiyorum. Bu ülkeyi bölemeyeceksiniz. Bu ülkeyi parçalamayacaksınız.

Bu bayrağı indiremeyeceksiniz. Bu ezanı dindiremeyeceksiniz. Bakın şuanda sözüm ona 15 Temmuz’u başaramayanlar ekonomide operasyon yapıyorlar. Doları yükseltiyorlarmış, bunların hepsi boş. Bunları daha önceden de yaptılar. Aynısını Rusya’da da yapmaya çalıştılar. Faiz lobisi harekete geçti.

Seçim öncesi dolarla oynamaya kalktılar. Ama Rus halkı Putin’e sahip çıktı. %64 oy alan Putin, %74 ile başkan oldu. Tük halkı bugüne kadar 11 seçimde Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıktı’da bugün mü sahip çıkmayacak. O zaman biz de Türkiye genelinde %60’ın üzerinde oy alarak Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkacağız. İşte o zaman bu faiz lobisi 24 Haziran günü pılını pırtını toplayıp gidecek’’ şeklinde konuştu.

KAVUŞTU: "ZAFERİMİZ ŞİMDİDEN MÜBAREK OLSUN"

Son konuşmayı Ak Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve 22. Dönem Çorum Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu yaptı. Kavuştu, "Gençlik Kollarımızla, Kadın Kollarımızda ve bütün teşkilatlarımızla çalışmalarınız mübarek olsun.

Ramazandaki bu hizmetlerinizden dolayı tebrik ediyorum. Bizler sizler gibi bu hizmetlerden gelerek bugün abiniz olarak bu hizmete devam ediyoruz. Bu kervan içerisinde ne kadar hizmet edebilirsek, bu memleketimizi bu vatanımızı tehlikelerden kurtarmak için tüm teşkilatlarımızla Allah güç kuvvet versin hepinize.

Bu mübarek gecelerdeki bu iftar sofraları hizmetler inşallah boşa gitmeyecek. Çünkü Allah kalbe ve niyete bakıyor. Önemli olan samimiyettir. Allah razı olduktan sonra tüm dünya küsse önemi yok. Yeter ki o razı olsun o kabul etsin. Onun için bayramınız ve seçiminiz mübarek olsun.

Adaylarımızla beraberiz. Vekillerimize destek olmalıyız. Cumhurbaşkanımızın ve başbakanımızın da sizlere selamları ver. İnşallah 24 Haziran’da Türkiye bu zaferi hep beraber kutlayacak. Zaferiniz şimdiden mübarek olsun’’ dedi.

Yapılan konuşmaların ardından iftar programı sona erdi.