Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Osmancık İlçe Emniyet Müdürü Mürsel Türkmen ile birlikte Osmancık Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Geçtiğimiz Mayıs ayında kurulan ve kurulduğu günden bu yana önemli faaliyetlere imza atan Osmancık Gazeteciler Cemiyetine ziyaretler sürüyor. Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Osmancık İlçe Emniyet Müdürü Mürsel Türkmen ile birlikte Osmancık Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek hem 21 Ekim Dünya Gazeteciler Gününü kutladılar, hem de ‘hayırlı olsun’ dileklerini ilettiler.

Yapılan ziyarette Osmancık Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bilal Çevrim ile yönetim kurulu üyeleri Mustafa Işık, Özkan Özçelik, Selma Çetindere ve Emrah Akıllı hazır bulundu.

Osmancık Belediye Başkanı Karataş ve Emniyet Müdürü Türkmen ziyaretlerinde çalışmaları hakkında bilgiler verirken gazetecilik mesleğini zorluklarına değindiler.

Halkı doğru bilgilendirmek açısından yerel basının en önemli iletişim aracı olduğu belirtilirken Cemiyete çalışmalarında başarılar dilendi.

Osmancık Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bilal Çevrim yaptıkları ziyaretten dolayı Belediye Başkanı Hamza Karataş ve Emniyet Müdürü Mürsel Türkmen´e teşekkür etti.